Strategia Labouchere

Ai auzit de Strategia Labouchere dar nu stii ce presupune aceasta? Tocmai de aceea ne-am gandit sa scriem acest articol, in care iti vom explica tot ce trebuie sa stii despre strategia Labouchere.

Una dintre cele mai folosite strategii de pariere presupune formarea unui sir de numere cuprinse intre 1 si 9. Miza celui dintai pariu va fi egala cu totalul primului si ultimului numar din sir. In cazul in care pariul va fi castigat, atunci cele 2 numere vor fi eliminate din sir. Daca pariul va fi pierdut, atunci miza respectiva va trebuie adaugata la finalul sirului.

In cazul in care aplici strategia Labouchere pe cote de cel putin 2.00 in momentul in care elimini toate numerele din lista profitul obtinut, in unitati, va fi egal cu suma tuturor cifrelor din sirul initial.

Avem sirul format din numerele: 1, 2, 5, 3, 9, 7 astfel ca profitul propus este de 27 de unitati (valoarea unei unitati si-o stabileste fiecare in functie de bugetul avut la dispozitie). Pariurile din exemplu vor fi considerate la cota 2.00.

In mod normal, pentru a reusi sa terminam un sir si sa facem profitul stabilit ar trebui sa castigam cel putin 33.3% din pariuri, asta deoarece sunt sterse cate 2 numere pentru fiecare numar adaugat. Apare insa si un “dar”. Acest dar este reprezentat de faptul ca terminand lista mai tarziu, mizele vor ajunge sa fie si mai mari si astfel bugetul pentru aceasta strategie va trebui sa fie mai mare.

De ce trebuie sa tii cont in alegerea sirului de unitati?

Chiar daca la prima vedere pare ca este scris haotic, un sir in cadrul acestei strategii nu trebuie sa fie foarte lung si numerele sa nu fie foarte mari, deorece vei risca sa ajungi la mize mari dupa mai multe pariuri pierdute la rand.

In cazul in care ai un buget mai restrans poti de exemplu sa-ti faci un sir care sa arate astfel: 1, 2, 3, 3, 1, 1 si in acest mod cresterea mizei, daca se pierd mai multe pariuri la rand, nu va fi foarte brusca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

100 RON, 200 Rotiri UNIBET
4500 RON, 300 Rotiri CONTI
2000 RON, 122 Rotiri GETS BET
BONUS SURPRIZĂ SUPERBET
Nope!
Strategii gratuite pariuri
Niciun premiu
300 rotiri BETANO
1750 RON Mozzart
2200 RON, 680 rotiri WINNER
1500 RON, 225 rotiri gratis
Nu ai noroc, este?
Șansa ta să câștigi promoții la cazinourile online!

Lasă-ne e-mailul tău, trage de roată si vezi ce cazinou este norocul tău!

Regulile noastre:

  • O tragere pe fiecare utilizator
  • Termeni și condiții aplicabile pe site-urile cazinourilor