Kino Grecia online - rezultate, strategii & scheme loto în 2024

Trebuie să știi că una dintre cele mai populare loterii din Europa este Grecia Kino 20/80. De asemenea, această loterie se află în topul preferințelor jucătorilor de loterie din România. înainte de a plasa un pariu pe Loto Grecia Kino, află care sunt strategiile de care poti tine cont, în așa fel încât să îți poti maximiza șansele de câștig.

 

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.7

5/5

Grecia Kino - Ce este?

Loteria grecească 20/80 este printre cele mai populare loterii jucate de pariorii români. După cum se deduce încă din denumirea acestei loterii, se vor extrage 20 de numere din cele 80 potențiale bile. Extragerile pe Loto Grecia Kino 20/80 au loc în fiecare zi, în intervalul orar 09:00-22:00, din 5 în 5 minute. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care această loterie este atât de accesată. Oricând ai plasa un pariu pe Grecia Kino, în următoarele 15-20 minute vei putea afla rezultatele. De asemenea, ținând cont de faptul că extragerile au loc din 5 în 5 minute, poți paria o singura dată pe mai multe extrageri (pentru 12 extrageri pe oră).

La agențiile de pariere din Romania poți pune maxim 15 numere pe bilet, iar în unele situații maxim 16. Sistemul maxim pe care il poți juca pe o extragere este de 8/15 respectiv 8/16. Dacă mergi și pariezi direct dintr-o loterie greacă, trebuie să știi că poți pune pe biletul tău toate cele 20 de numere potențial câștigătoare, iar sistemul maxim de joc este de 10/20.

Deoarece extragerile sunt multiple, adică 12 pe oră, 156 pe zi, foarte mulți pariori încearcă să găsească cele mai bune combinații posibile.

Ce înseamnă Kino 20 din 80?

E tipul de loterie la care șansele de extragere a unei bile este de 25%. Practic, comparativ cu 6/49 cu care suntem familiarizați cei mulți, șansele sunt considerabil mai mari la un potențial câștig. Este formatul clasic.

Cum poți juca la loto Grecia Kino 20/80?

Foarte simplu și ușor din orice punct de vedere. Poți face asta și în agențiile offline, dar și la o agenție online. Nu trebuie decât să te înregistrezi pe o platformă și să te apuci de joc. Alege din gama largă pe care o poți găsi în lista de pe draculacazino.ro și joacă la Grecia Kino.

În plus, ai și posibilitatea de a vedea extragerile live.

Unde poți să joci Grecia Kino online?

La numeroase agenții din România. Loteriile online s-au extins foarte tare în ultimii ani. Dacă în urmă cu aproximativ 10 ani puteam discuta doar de prezența a câtorva loterii internaționale la care puteai juca, în prezent vei găsi zeci de loterii la care-ți poți juca numerele norocoase. Pe lângă acest tip de joc, te mai poți delecta cu încă o loterie din Grecia, 6/49. La aceasta extrageriile se fac o dată la 3-4 zile și de aceea nu e atât de populară.

Loto Grecia Kino – Când se joacă și rezultate

Una dintre cele mai îndrăgite loterii internaționale din online aduce iubitorilor o extragere la fiecare 5 minute în intervalul 9-22.

Care sunt premiile oferite la Kino Grecia?

Premiile nu sunt oferite exact ca la Loteria Română, adică doar pentru 4, 5 sau 6 numere reușite, ci e mult mai profitabilă pentru că ai ocazia să faci un profit chiar și cu un număr ghicit. Cum funcționează? Pentru început trebuie să ai în minte faptul că în funcție de câte numere corecte reușești să prinzi sunt atribuite cote, exact ca la pariuri sportive. Acestea sunt înmulțite cu miza aleasă de tine pentru a rezulta potențialul câștig.

Iată cotele pe care le oferă loteria pentru numărul de bile norocoase izbutite:

1- 3,80

2- 15,50

3-70

4-295

5-1400

6-6700

7-26000

8-125000

Dacă selectați trei numere

Așadar, dacă selectați trei numere, cota voastră de pe bilet este 70. Doar cu trei numere alese din cele 20 extrase, câștigul va fi majorat de 70 ori. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numere 5, 13 și 59, și acestea se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 140 lei.

Dacă selectați patru numere

Cota voastră de pe bilet este 295. Daca ați pronosticat corect 4 numere din cele 20 extrase, câștigul vostru se calculează in funcție de suma mizată. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numerele 5, 12, 47 si 68, și acestă se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 580 lei.

Dacă selectați cinci numere

Dacă selectați cinci numere, cota voastră de pe bilet este de 1400 . Dacă ași pronosticat corect 5 numere din cele 20 extrase, câștigul vostru se calculează in funcție de suma mizată. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numerele 5, 12, 33, 39 si 64, si acestea se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 2800 lei.

Dacă selectați șase numere

Cota voastră de pe bilet este de 6700 . Dacă ați pronosticat corect 6 numere din cele 20 extrase, câștigul vostru se calculează în funcție de suma mizată. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numerele 5, 12, 33, 39,41 si 64, și acestea se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 13200 lei.

Dacă selectați șapte numere

Dacă selectați șapte numere, cota voastră de pe bilet este de 26000 . Dacă ați pronosticat corect 7 numere din cele 20 extrase, câștigul vostru se calculează in funcție de suma mizată. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numerele 5, 12, 33, 39 ,42, 55 si 64, și acestea se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 52000 lei.

Dacă selectați opt numere

cota voastră de pe bilet este de 125000 . Dacă ați pronosticat corect 8 numere din cele 20 extrase, câștigul vostru se calculează în funcție de suma mizată. Spre exemplu, dacă mizăm 2 lei, pe numerele 5, 11, 18, 33, 39, 52, 56 si 63, și acestea se vor găsi în rezultatele respectivei extrageri, voi veți înregistra un câștig de 250000 lei.

Sfaturi utile pentru loto Kino Grecia – Ce trebuie să știi

Dracula Cazino a început să analizeze constant atât ofertele cât și toate modurile în care cazinourile online sau agențiile pregătesc toate serviciile. Din acest motiv considerăm că vă putem oferi sfaturi cu privire la strategiile și planul de joc la loto Kino Grecia. Care ar fi acestea?

Încearcă să plasezi bilete realiste

Nu depăși niciodată nivelul la care-ți permiți să joci relaxat și fără stres. Mai precis, joacă responsabil și nu întrece limita pentru a evita eventualele frustrări. Cum faci asta? Calculează-ți un buget, nu juca multe numere pe același bilet dacă nu alegi sistemul. Pune în practică strategii de joc care dau roade dacă le joci cu cap. Martingale ar fi o variantă, Fibonacci la fel. Tu decizi, important e să te asiguri ca distracția să nu lipsească niciodată.

Pariurile pe loto sunt un joc de noroc

Nu uita că șansa joacă un rol foarte important și în joculde loto. Astfel că nu e o idee foarte bună să te lași vrăkit de mirajul miliardelor de lei care-ți pot intra în buzunar dacă dai lovitura la potul cel mare. Pentru a reuși o astfel de performanță nivelul de noroc trebuie să atingă niște cote foarte înalte.

Vezi ce agenții oferă cote mai mari

Deși cotele la loteriile internaționale, precum Kino Grecia, cotele nu diferă prea mult, ba mai degrabă prea puțin, alege și în funcție de asta. Plus că ai și de unde. Dracula Cazino a reușit să conceapă o listă generoasă cu top casino online pentru ca tu să fii sigur că ai parte de ceea ce-ți satisface nevoile. Deci, profită de cele mai avantajoase cote și pariază realist.

Încearcă să pariezi cât mai diversificat

Nu te opri la o singură variantă. Joacă în sistem, un număr diferit de variante. Pe scurt, diversificat. Cine te oprește să faci asta? Mai ales că poți menține aceeși miză. Profită de faptul că nu ești condiționat la o miză necesară semnificativă. Cu 1 leu poți să faci mii de lei, dar și cu puțin noroc, bineînțeles.

Grecia Kino ponturi – de ce indicații poți ține cont pentru a câștiga mai mult?

În cazul în care vrei un plus în fața șansei, vrem să îți prezentăm două din cele mai deștepte strategii care-ți vor spori fără doar și poate șansele la câștig.

Martinagale

Strategia pe care am adus-o și mai sus în discuție. Cum funcțioanează? Trebuie să dublezi miza după fiecare rundă pierdută, astfel, la un moment dat, în urma unui câștig îți vei recupera toți banii pariați la toate rundele anterioare plus un profit. E cea mai simplă strategie și cu șanse de câștig imense, dar ține cont de ceva foarte important. Trebuie să fi pregătit un buget semnificativ.

Easy Money

E o a doua strategie care-ți poate îngroșa veniturile dacă o pui în practică cu răbdare și cu atenție. Ideea e să îți propui o anumită sumă pe care vrei s-o câștigi zilnic. Alege să joci cu mize mici, iar ăn momentul în care ți-ai îndeplinit obiectivul oprește-te. E un exemplu foarte bun de tactică bine calculată.

Concluzia noastră despre loto Grecia Kino

În încheiere, sperăm că ți-am furnizat toate informațiile necesare pentru a-ți ușura strategiile și planul de joc. De asemenea, poți accesa meniul de pe Dracula Cazino pentru a descoperi și alte articole despre loto, dar și din direcția de cazino sau lumea pariurilor sportive.

Întrebări frecvente

Kino Grecia este o loterie video populară în Grecia, în care jucătorii își aleg numerele și încearcă să ghicească cele mai multe numere câștigătoare. Pentru a juca, trebuie să alegeți cel puțin 1 număr dintr-o selecție de 80 de numere posibile. Odată ce faceți selecția, extragerea aleatorie va avea loc și veți câștiga dacă numerele dvs. selectate se potrivesc cu cele extrase.

Da, Kino Grecia este disponibil pentru jucătorii din România la anumite cazinouri online.

Da, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a juca Kino Grecia.

Majoritatea cazinourilor online oferă mai multe opțiuni de depunere și retragere a banilor, inclusiv carduri de credit și debit, portofele electronice și transferuri bancare. Verificați opțiunile disponibile la cazinoul online la care sunteți înregistrat.

Da, majoritatea operatorilor de Loto Online au interfețe mobile prietenoase și pot fi accesate de pe dispozitive mobile. Acestea pot fi accesate prin intermediul browser-ului de pe dispozitivul mobil sau prin intermediul unei aplicații dedicate. Verificați întotdeauna site-ul operatorului pentru a afla detalii specifice cu privire la interfața mobilă.

Dacă întâmpinați probleme cu un cazinou online care oferă Kino Grecia, cel mai bine este să contactați departamentul de asistență al cazinoului. Dacă problema nu poate fi rezolvată în mod satisfăcător, puteți contacta autoritățile de reglementare relevante sau organizațiile de protecție a consumatorilor.