Joacă American Poker online gratis

Te-ai plictisit de păcănelele clasice cu fructe sau șeptari și vrei să diversifici? Trebuie neapărat să încerci American Poker! Produs de către Novomatic, American Poker ca la aparate gratis este jocul pe care mulți îl iubesc. Obiectivul tău? Obține cea mai bună mână și câștigă cât mai mult! Cu slotul American Poker 2 te bucuri de o experiență autentică, dar fără să fii nevoit să plusezi cu bani reali. 

Despre American Poker 2 demo

American Poker 2 oferă jucătorilor un mediu potrivit pentru exercițiu unde poți învăța cele mai bune tactici cu care sigur vei câștiga rapid. După doar câteva runde de Poker ca la aparate American Poker 2 îți vei da seama că este foarte simplu de jucat dar și foarte captivant.

Adaptat de Novomatic, American Poker 2 poate fi jucat direct la cazinoul preferat pe mobil, fiind disponibil atât pentru iOS cât și pentru Android, dar și pentru alte sisteme de operare, fiind astfel foarte accesibil.

Chiar dacă joci Poker American doar pentru distracție, ori că joci pentru perfecționarea cunoștințelor, un lucru este sigur: dacă alegi să joci Poker ca la aparate American Poker 2 cu siguranță nu te vei plictisi!

Cum te joci la Poker American gratis

Poker American este foarte ușor de jucat. Odată ce intri în jocul Poker ca la aparate American Poker 2 îți poți seta miza pe care dorești să o joci cu ajutorul butoanelor + și – din josul paginii. Vei avea 5 cărți și poți alege cărțile pe care vrei să le păstrezi. Poți păstra până la 4 cărți de joc sau niciuna. Pentru a începe jocul trebuie să apeși pe butonul „Trage”. Pe același buton va trebui să apeși si atunci când vrei să distribui alte cărți. Vei primi o sumă de credite atunci când cele 5 cărți din fața ta formează o mână de poker.

Funcții speciale American Poker ca la aparate

La fel ca în cazul altor sloturi și American Poker vine cu câteva funcții speciale. Vei găsi funcția Gamble care se activează în mod automat în urma unui câștig. Gamble îți permite să îți dublezi câștigul dar doar dacă ghicești culoarea corectă a cărții. Poți continua această serie de mai multe ori iar câștigul se va dubla progresiv. Dacă nu vei ghici culoarea corectă vei pierde tot câștigul. Șansele sunt 50-50, excepție fiind ultima rundă din serie.

La Poker gratis online vei avea și Minibonus Jacks or Better. Cu o valoare maximă de 5.500 de credite, acesta se va acorda în cazul unei perechi de Valeți, într-un mod la întâmplare. Factorul de multiplicare este unul variabil și se calculează în funcție de miza jucată fiind cuprin între x4 și x20.

Jokerul, sau funcția Wild, este de asemenea prezent în slotul American Poker ca la aparate gratis. Jokerul înlocuiește orice altă carte din joc și oferă jucătorilor posibilitatea de a obține cea mai bună mână. Funcția Joker se folosește adesea pentru alcătuirea „Five of a Kind”.

Cazinouri online unde poti juca American Poker cu bani reali

Multe cazinouri online au introdus poker online gratis. Sfatul nostru este să joci doar la cazinouri de încredere, care dețin licența ONJN.

Alege să joci poker ca la aparate pe bani reali doar după ce te familiarizezi cu modul de joc și cu regulile slotului Poker American.

American Poker 2 online – caracteristici generale

Jocul de poker ca la aparate American Poker 2 are o interfață simplă, este simplu de jucat și în mod sigur te va captiva. Față de păcănelele cu fructe unde găsești o grafică poate prea încărcată, la American Poker ca la aparate gratis vei avea parte de un ecran curat și focusat strict pe joc.

Deși jocul de poker gratis online nu are în structura sa role sau rânduri ori alte elemente pe care celelalte păcănele le au, este totuși un slot distractiv. Joacă-te cu miza până găsești cea mai bună strategie pentru tine. Provocările sunt mari, dar câștigurile sunt pe măsură.

 

Rotiri Gratuite American Poker

Vânează cele mai tari oferte de pe draculacazino.ro și poate dai de niște rotiri gratuite chiar la American Poker.

Multe dintre cazinourile online aleg să-și bucure noii jucători sau chiar și pe cei mai vechi cu oferte cu bonusuri fără depunere frumoase, dar și rotiri gratuite. Acestea îți poți aduce câșiguri însemnate fără să pariezi vreun ban. Așadar, consultă lista cu oferte și sigur vei găsi ceva ce-ți va fi pe plac.

 

Câștiguri Poker American

Jocul de poker ca la aparate American Poker 2 are o rată de plată de 94,22%. American Poker oferă jucătorilor 9 modalități de plată a câștigurilor.

Five of a Kind, Royal Flush (care îți poate aduce de 300 de ori valoarea pariului) și Straight Flush (oferă de 80 de ori valoarea pariului inițial) sunt cele mai bine plătite mâini din slotul Poker American.

Pentru combinațiile Four of a Kind, Full House sau Flush, American Poker ca la aparate gratis îți aduce de 40x, 12x respectiv 9x valoarea pariului inițial.

Jackpot American Poker

American Poker 2 nu dispune de un jackpot bine definit. Totuși, poți obține cel mai mare câștig dacă ai o mână cu 5 cărți de 7 sau de K. O rundă de Five of a Kind îți poate aduce până la de 600 de ori valoarea inițială a pariului. Cu siguranță jocul American Poker 2 este profitabil, iar cu multă atenție, concentrare dar și cu puțin noroc vei avea parte de câștiguri uriașe. Mult succes!