Joacă Lucky Lady Charm online gratis

Pentru ca norocul să nu te părăsească niciodată – nu este ceva ce ne dorim toți? Potcoave, trifoi cu patru foi, gărgărițe, norocul doamnei dă totul peste cap în acest slot online. Când apare fata blondă, stăpâna norocului, câștigurile se vor acumula. Cucerește-i inima și bucură-te de câștig! Scopul tău? Potrivește simbolurile aliniate în combinații câștigătoare. Pune în linie numărul minim necesar de simboluri identice, de la stânga la dreapta, fără întrerupere și vei fi un câștigător. Mult noroc!

Despre Lucky Lady Charm demo

Produs de către Novomatic, Lucky Lady Charm este un joc de păcănele cu speciale foarte popular, cu tematică. Lucky Lady Charm deluxe este cunoscut pentru reprezentarea prin culori vii, sunet interesant și funcția de rotiri gratuite bonus. Varianta online a jocului Lucky Lady Charm deluxe este una familiară, fiind asemănătoare cu cea din sălile de joc. Lucky Lady Charm online are reguli ușoare, simboluri complexe și efecte interactive.

În interfața din Lucky Lady Charm online vei găsi un buton pentru Start, unul pentru autoplay, un buton pentru tabela de plată, un buton pentru gamble dar și butoane cu ajutorul cărora poți alege numărul de linii de plată și numărul de credite pe fiecare rotire. Jocul începe în 3 pași simpli: reglezi pariurile, setezi liniile de plată și apeși butonul Start. Acum te poți bucura de rotiri!

Cum te joci la Lucky Lady Charm Deluxe gratis

Odată ce ai lansat jocul, setările Lucky Lady Charm pot fi adaptate individual. Pentru pariurile pe linie utilizează butonul „miză totală”. Sumele se pot ajusta cu + și – în cadrul limitelor de pariere. Pentru setarea Pariului Total la valoarea maximă disponibilă se dă click pe „Pariu max”. Numărul de linii se poate ajusta în același mod, liber sau treptat, în funcție de joc. Această opțiune nu poate fi modificată dacă jocul are numar fix de linii.

Prezentarea câștigurilor se găsește în „Tabela de plăți și info” și aici poți vedea posibilitatea de câștig conform pariului tău. Numărul de linii de plată și sumele pe care vrei să le pariezi pot fi oricând schimbate. Câștigi atunci când, pe una dintre liniile de câștig, valoarea minimă a simbolurilor identice apare de la stânga la dreapta, fără întrerupere. Stilul de joc este unul clasic iar simbolurie întâlnite sunt piciorușul de iepure, moneda, un trifoi cu patru foi și o potcoavă.

Simboluri și funcții speciale Lucky Lady Charm

În Lucky Lady Charm gratis, femeia blondă reprezintă simbolul wild și funcționează ca un jocker. Prezent în joc este și simbolul scatter și îți poate oferi până la 15 runde gratuite. Runda bonus se activează prin apariția a cel puțin 3 globuri de cristal. În timpul unei runde bonus, toate câștigurile primite prin simbolul wild se triplează, în timp ce într-un joc clasic Lucky Lady Charm deluxe gratis, câștigurile formate cu ajutorul aceluiași simbol se dublează.

În Lucky Lady’s Charm deluxe slot întâlnim și funcția gamble care îți poate dubla câștigurile printr-un pariu Lucky Lady gratis. Pentru dublarea căștigurilor trebuie să ghicești culoarea cărții. Totul sau nimic! Dacă ghicești, câștigi, iar dacă nu, pierzi atât pariul cât și sumele acumulate. După fiecare câștig ai opțiunea de a alege dacă vrei să colectezi creditele acumulate sau să îți încerci norocul cu funcția gamble. Nu uită că șansele sunt 50:50!

Cazinouri online unde poti juca Lucky Lady Charm cu bani reali

Ca să poți susține un număr mare de rotiri  vei avea nevoie de un buget pe măsură. Cu toate acestea, recomandat este să plasezi mize cu valori mici. Înainte de a începe să joci Lucky Lady Charm cu bani reali, important este să îți găsești un cazino de încredere.

Poți juca Lucky Lady Charm deluxe fără înregistrare, ca simplu vizitator, sau după înregistrare în mod oficial. Singura diferență dintre aceste două opțiuni este aceea că, dacă te înregistrezi, poți obține bonusuri fără depunere și poți participa la promoțiile desfășurate de către cazino. Pentru a te înregistra este necesar să oferi cazinoului datele tale și să urmezi procedura de verificare a contului.

Lucky Lady Charm online – caracteristici generale

O trasatură remarcabilă a jocului Lucky Lady Charm deluxe este faptul că simbolurile câștigătoare sunt animate, fiecare simbol având propriul film mic.  Poți juca Lucky Lady Charm gratis direct de pe telefon sau tabletă. Lucky Lady’s Charm deluxe slot este unul modern în care grija pentru detalii se poate observa din primele secunde de joc. Modul de joc este unul clar și simplu iar animațiile sunt lucrate cu atenție.

Rotiri Gratuite Lucky Lady Charm Deluxe

Când obții 3, 4 sau 5 rotiri Scatter se vor acorda 8, 12 sau 20 de Jocuri Gratuite. Runda de rotiri gratuite se declanșează prin apariția a 3 simboluri scatter, reprezentate printr-un glob de cristal roz. Cele mai valoroase simboluri din Lucky Lady Charm deluxe gratis sunt femeia blondă (care aduce 9000 de credite) și gărgărița (care aduce 1500 de monede). Un lucru important de reținut este faptul că runda bonus nu se declanșează ușor, însă câștigurile sunt asigurate, dacă ai noroc să o prinzi.

Câștiguri Lucky Lady Charm

În Lucky Lady’s Charm deluxe slot câștigurile sunt mari, având o rată de profit de 97%. Runda bonus din Lucky Lady Charm gratis este importantă deoarece crește șansele de câștig. Jocul Lucky Lady Charm Deluxe are cea mai mare rată de câștig și este totodată jocul care îmbină perfect distracția cu profitul. Jocul este generos și îți oferă câștiguri chiar și cu doar două simboluri de același fel.

Lucky Lady Charm deluxe are o funcție cu multiplicator de câștiguri cu care poti câștiga 10 jocuri gratuite dintr-o singură mișcare. Piciorul de iepure îți poate plăti până la 7,5 valoarea pariului, în timp ce potcoava îți aduce înapoi de 4 ori pariul. Moneda și trifoiul îți aduc fiecare până la 2,5 valoarea pariului tău. 

Jackpot Lucky Lady Charm Deluxe

Lucky Lady Charm Deluxe nu are un jackpot progresiv.  Jackpot-ul standard maxim este de 1,800,000 de monede iar câștigurile pot atinge un nivel înalt și atractiv. Cea mai mare atracție a jocului Lucky Lady Charm este runda bonus care îți poate tripla câștigurile. Și funcția gamble este una importantă și te ajută să îți dublezi câștigurile atunci cănd ghicești culoarea.