Loto Polonia – Ghidul tău complet pentru Loto Polonia 2024

În cadrul acestui articol te vom ajuta să capeți informațiile necesare la Loto Polonia pentru a avea cele mai mare șanse de câștig. E unul din cel mai popular tip de loterie care de altfel, poate fi accesată la majoritatea cazinourilor online din România.

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.7

5/5

Ce este Loto Polonia și cum se joacă?

Loteria polonă, așa cum este fiecare loterie națională, un exemplu ar fi Loteria Romana, dispune de mai multe jocuri de loto, precum: loto Polonia Multi 1, loto Polonia Multi 2, loto Polonia 6/49, loto Polonia Multi 20/80 si loto Polonia 20/70. Pentru a vă da seama cum se desfășoară fiecare loterie din cele prezentate și care sunt câștigurile, vă vom prezenta detalii despre fiecare in parte.

La ce cazinouri poți juca Loto Polonia în 2024

După cum am menționat deja, mai toate variantele loteriei poloneze pot fi jucate la cele mai multe dintre cazinourile online sau chiar offline de pe piața din România. Haideți să înșirăm câteva agenții alături de tipurile de joc pe care le poți regăsi pe platformele respective pentru a vă putea face o idee și poate cine știe, chiar să vă înregistrați la ei. În plus, e atât de simplu, Dracula Cazino îți oferă posibilitatea să fii doar la un click distanță de cele mai tari cazinorui online cu cele mai tari oferte exclusive.

superbet logo

Superbet

În momentul de față cei de la Superbet au 2 tipuri ale loteriei poloneze pe platformă. Polonia Keno e primul dintre ele și se extrag 20 de numere din 70. Pe de altă parte, celălalt e probabil și cel mai jucat, ne referim aici la Polonia Multi. La cea din urmă se extrag 20 dintr-un total de 80 de numere. Trebuie doar să te înregistrezi și să accesezi secțiunea de loto. Vezi în lista cu cazinorile propuse bonusul actual de la Superbet!

netbet logo

Netbet

Netbet are grijă foarte mare de secțiunea de loto și e una din cele mai generoase agenții online când vine vorba de loterii. Ca drept dovadă, aceștia au pe platformă 3 variante ale loteriei poloneze. Pe lâng cele două aduse deja în discuție mai sus, ei mai au și clasica extragere 6/49. Nu uita că și la Netbet te poți delecta de toate loteriile la nivel mondial, pariuri sportive sau cele mai populare păcănele care poate sunt chiar în lista ta de favorite.

favbet logo

Favbet

Favbet e unul din cazinourile online care au avut un parcurs foarte bun în ultimii ani. Au ajuns ușor să câștige popularitatea jucătorilor și stau bine și la capitolul "Loto". Exact ca și Netbet, oferă aceleași 3 variante de loterii, posibilitatea de a viziona live extragerile și de a paria în timp real.

Tipuri de Loto Polonia în Cazinouri

loto icon

Loto Polonia 6/49

Tipul de extragere este cunoscut de fiecare român în parte, nu trebuie neapărat să joci pentru a afla despre ce e vorba sistemul. Se extrag așa cum vă așteptați, 6 numere dintr-un total de 49 posibile. Păi atunci care e diferența între loteria polonă 6/49 și loteria română 6/49? Diferența se simte în procentajul de câștig și suma mizată. Așadar, vă vom prezenta câteva diferențe pentru care mulți români preferă să joace această variantă.

În primul rând, miza minimă acceptată la multe case de pariuri din România pentru acest tip de joc este de 1 RON, în timp ce un bilet la loteria română te va costa 5 RON.

Chiar și câștigurile sunt diferite: la loteria română cu 3 numere castigatoare din cele 6 extrase vei înregistra un câștig de 30 RON, la loteria din Polonia înregistrați un câștig de 3.500 RON. Diferența este una uriașă, tocmai de aceea vă prezentăm toate detaliile despre această loterie.

loto icon

Polonia Keno 20/70

Loto Polonia Keno 20/70 este o altă loterie de tip keno care se desfășoară în Polonia. Dacă doriți să participați cu un bilet la extragerile loto Polonia Keno 20/70, trebuie sa jucați la agențiile de pariuri, atât cele offline(stradale), cât si cele online.

Jocul este asemănător din anumite puncte de vedere cu loteria de tip 20/80, deoarece se vor extrage 20 de numere cuprinse între 1 și 70. Pe un bilet de joc la o agenție de pariuri poți selecta până la 15 numere. În funcție de câte numere reușești să ghicești pe același bilet, câștigul tău va fi suma inițială înmulțită cu o cotă. Acest joc este foarte bine primit de jucătorii români deoarece pot juca foarte des. Este principalul avantaj al acestui format și nu va mai fi nevoie să aștepți câteva zile până la urmatoarea extragere.

loto icon

Polonia Multi 20/80

Loto Polonia Multi 20/80 e un joc loto de tip keno care se desfășoară tot în Polonia. Dacă doriți să participati cu un bilet la extragerile loto Polonia Multi 20/80, trebuie să jucați la agențiile de pariuri, atât cele offline, cât și cele online, exact ca și celelalte tipuri. Extragerile au loc în fiecare zi, începând cu ora 15:00 și ora 22:40. Denumirea jocurilor la cazinourile online sau agențiile de pariuri din România pentru cele două jocuri este Polonia Multi Multi.

După cum v-am spus, este o loterie tip 20/80, astfel se vor extrage 20 de numere cuprinse între 1 și 80. Pe un bilet de joc poți selecta până la 15 sau 16 numere, în funcție de agenția la care ai ales să joci. În funcție de câte numere reușești să ghicești pe același bilet, câștigul tău va fi suma inițială înmulțită cu o cotă. Trebuie să știți că acest tip de joc este foarte cunoscut, astfel că fiecare casă de pariuri are în oferta sa aceste tipuri de jocuri.

loto icon

Polonia Multi Multi 20/80

Cel mai diferit tip în comparație cu celelalte. În cadrul acestei loterii se extrag 12 numere din 24. Sunt două extrageri pe zi și poți să te delectezi cu Polonia Kaskada 12/24 la destule dintre agențiile din lista de pe draculacazino.ro

Ghid de pariere pe loteriile din Polonia

Pentru cei începători sau cu mai puțină experiența de loto sau cu atât mai mult la loteriile din Polonia am descis să facem un scurt ghid. Pentru ce? Pentru a cunoaște pașii generali pe care e necesar să îi ai în vedere. Astfel, îți va fi mult mai simplu din momentul în care te decizi să joci. Așadar, haideți să parcurgem împreună pașii.

Crearea unui cont pentru a putea plasa un bilet la loteria preferata din Polonia

Te-ai decis să pariezi, ai ales și agenția. Cum faci acum? Accesează unul din link-urile agențiilor din lista noastră. Click și vei fi redirecționat direct către site-ul lor. Apasă pe butonul „înregistrează-te” și completează formularul cu datele cerute. Ulterior, ar trebui să te fi înregistrat cu succes. Apropo, nu uita să beneficiezi de unul din bonusurile fără depunere valabil pe platforma aleasă.

Alegerea tipului de joc Loto Polonia

Așadar, ți-ai făcut contul, a fost validat și poți să dai drumul la joc. Mergi în secțiunea numită „Loto”. Vei vedea acolo toate loteriile pe care le are o agenție în propriul portofoliu.

Plasează pariul pe Loto Polonia acum

Alege una din loteriile poloneze și selectează numerele preferate. Fixează miza și plasează biletul.

Loto Polonia - Când se joacă și rezultate


loto polonia

  • Polonia Loto 6/49 se joacă Marțea, Joia și Sâmbătă la ora 22:50.
  • Polonia Muli 20/80 se extrage la ora 15:00 si 22:40, zilnic.
  • Polonia Keno 20/70 e programată zilnic o dată la 5 minute.
  • Polonia Kaskada 12/24 se desfășoară de două ori pe zi la ora 15:00 și 22:50.

Toate rezultatele le poți găsi în aceeași secțiune de loto unde poți juca. Asta se întâmplă la mai toate agențiile. Trebuie doar să dai click pe rezultate. Așa cum am precizat și mai sus, anumite cazinouri online sau agenții oferă chiar extragerile live.

Strategii pentru a câștiga la Loto Polonia

Exact ca la pariuri sportive, zona de cazino online sau live cazino, norocul e un factor foarte important, însă chiar și la jocurile de loto poți adopta anumite strategii ce-ți pot crește șansele de succes.

  1. Clasica strategie Martingale care merge cu brio și la pariuri sportive sau jocuri de genul Aviator. Așa și la loto. Presupune dublarea mizei după fiecare rundp pierdută. Șansele de reușită sunt destul de mari, însă bugetul tău trebuie să fie unul destul de consistent.
  2. Fibonacci mai e o variantă cunoscută de pariori, destul de veche și pusă în practică de mulți. E destul de asemnătoare cu Martingale, doar că nu dublezi miza după fiecare rundă pierdută, ci valoarea următoarei runde să fie egală cu ultimele două pariuri. În continuare pornești cu miza inițială și tot așa.
  3. Ajută-te mereu de rezultatele precedente. Vezi ce numere ies mai rar, mai des sau ce combinații de numere se regăsesc de cele mai multe ori la aceleași extrageri.
  4. Pune mai multe numere pe bilet și joacă în sistem.

Sfaturi utile pentru a-ți mări șansele de câștig

Pe lângă strategiile deja menționate, ne-am propus să-ți oferim și niște sfaturi de bază pe care să le ai mereu în vedere când joci la Loto Polonia.

Pariază inteligent

Calculează-ți mereu șansele, alege una sau mai multe din strategiile de mai sus și abia apoi plasează-ți pariul.

Nu juca multe numere!

Cu toate că v-am menționat mai sus să jucați mai multe numere în sistem, asta nu înseamnă că e un sfat general valabil. Alege mai multe numere DOAR dacă joci în sistem, șansele fiind infime în cazul în care nu aplici asta.

Nu juca mize mari!

Joacă responsabil și calculat. Niciodată nu miza mai mult decât îți permiți să pierzi.