Joacă Dazzling Hot online gratis

Dacă îți plac păcănelele cu fructe, cu puține linii fixe și dacă vrei să te distrezi încearcă slotul Dazzling Hot. Intră în aventura fructelor delicioase care îți pot aduce câștiguri imense. Creat de către producătorul de păcănele online EGT, Dazzling Hot Demo își menține popularitatea oferind o mulțime de premii mari. Bucură-te de câștigurile uriașe și de liniile norocoase și distrează-te jucând 5 Dazzling Hot. Mult succes!

Despre 5 Dazzling Hot demo

Dazzling Hot este un joc cu 8 simboluri simboluri diferite – 6 simboluri cu fructe ( lămâi, cireșe, portocale, pepeni, prune și struguri), un simbol scatter (steaua) și un 7 (care îți poate aduce un câștig uriaș dacă prinzi 5 pe linie). Cu un efect antrenant, 5 Dazzling Demo are o structură clasică și o animație atractivă. Înconjurate de flăcări, fructele, stelele și șeptarii îți vor aduce premiile mult visate. Este imposibil să te plictisești jucând acest slot. În jocul Dazzling Hot numărul monedelor și crediteor variază la fiecare rotire. Unii jucători preferă să joace pe mize mici și să adune câștiguri mici, în timp ce alții urmăresc cel mai mare câștig de 100.000 de monede.

Cum te joci la Dazzling Hot gratis

Slotul 5 Dazzling Hot se remarcă prin simplitate. Apasă butonul portocaliu aflat în stânga jos și jocul va începe automat. Rundele vor curge fără oprire până vei apăsa din nou același buton. Modul automat este deja setat la o anumită miză. Când te afli în acest mod nu poți folosi funcțiile jocului. Toate informațiile de care ai nevoie le vei găsi apăsând butonul ”i” aflat lângă butonul portocaliu. În Dazzling Hot mizele se găsesc în partea de jos. Mizele sunt 5, 10, 25, 50 și 100 și poți juca câte o rundă pe fiecare miză. O funcție importantă este funcția gamble care îți poate dubla câștigul.

Simboluri și funcții speciale 5 Dazzling Hot

Toate simbolurile din 5 Dazzling Demo pot izbucni în flăcări în orice moment deoarece premiile și bonusurile sunt oferite aleatoriu și poți câștiga încă de la prima rotire. Fiecare simbol trebuie să apară de minim 3 ori pe linia de plată fără întrerupere pentru a-ți aduce câștiguri. Excepții de la această regulă sunt steaua ( simbolul scatter – care îți poate aduce câștiguri oriunde ar apărea) și cireșele (ele îți aduc câștiguri chiar și atunci când sunt doar două la rând).  Funcția gamble este una importantă. Ca orice slot online de top și în 5 Dazzling Demo acesta îți poate dubla câștigurile, dacă ghicești culoarea corectă a cărții de joc. Totuși, dacă nu ghicești culoarea corectă, vei pierde tot ce ai câștigat în acea rundă. Steaua aurie, care reprezintă funcția scatter îți poate aduce până la 250 de monede.

Cazinouri online unde poti juca Dazzling Hot cu bani reali

Dacă vrei să te bucuri și tu de experiența jocului 5 Dazzling Hot alege cazinoul tău online preferat unde te poți juca acest slot pe bani reali. Poți încerca și varianta Dazzling Hot Demo de pe site.

Important este să găsești un cazino de încredere. Pentru transparența jocului și pentru securitatea fondurilor tale, recomadat este să joci la un cazino licențiat. Încearcă prima dată 5 Dazzling Hot Demo pe site și după ce te familiarizezi cu slotul poți începe să joci pe bani reali. Apasă butonul ”Joacă pe bani” aflat sub versiunea demo de pe site și îți va apărea o listă cu toate cazionurile din România unde poți juca Dazzling Hot demo pe bani reali. Poți juca Dazzling Hot Demo pe site de pe desktop, tabletă sau direct de pe telefonul mobil.

Dazzling Hot online – caracteristici generale

Dazzling Hot Demo este un slot pe placul tuturor. Slotul de tip păcănele cu fructe are un design minimalist și este unul dintre preferatele jucătorilor. Formatul jocului Dazzling Hot Demo este unul clasic, cu doar 5 linii de plată și 5 role dispuse pe 3 rânduri. Deși are o rată de plată de doar 95,74% și numai 5 linii de plată, 5 Dazzling Hot este foarte des jucat datorită câștigurilor imense (x5000 pentru o linie de 77777). Simbolul scatter și bonusurile progresive Jakcpot Cards Mistery îți pot aduce sume imense. Și funcția gamble face acest joc interesant. Gamble îți oferă posibilitatea de a-ți dubla câștigurile de până la 5 ori dacă vei ghici culoarea corectă a cărții.

Rotiri Gratuite Dazzling Hot

Slotul 5 Dazzling Hot Demo nu oferă rotiri gratuite, dar ai o șansă ca la fiecare rotire să se activeze funcția Jackpot Cards Mistery. Acesta este un bonus progresiv și corespunde fiecărui tip de carte. Dacă reușești să găsești 3 cărți de joc de același fel din totalul de 12 vei câștiga jackpotul conform fiecărui simbol, afișat în partea de sus a ecranului.

Câștiguri Dazzling Hot

Mizele jocului 5 Dazzling Hot Demo variază între 5 și 100 de unități. Premiile încep cu fructele tipice. Cireșele, lămâile, prunele și portocalele îți pot aduce până la 200 de monede, în timp ce pepenii și strugurii îți pot aduce până la 500 de monede. Șeptarul roșu are cea mai mare valoare și îți poate oferi până la 5000 de monede pentru 5 șeptari pe linie. Linia scatter îți va oferi x250 pentru 5 steluțe. Indiferent de bugetul tău, trebuie să știi că bonusurile sunt asigurate. Dazzling Hot Demo se bucură de popularitate deoarece are o rată de plată de 95,74%. Dacă te vei hotărî să joci jocul de păcănele cu fructe Dazzling Hot pe bani poți câștiga sume uriașe.

Jackpot Dazzling Hot

Funcția Jackpot din 5 Dazzling Hot este diferită față de alte sloturi, dar se aseamănă cu funcția Gamble. Jackpot-ul se activează aleatoriu în acest slot. Ceea ce ai de făcut pentru a câștiga Jackpot-ul este simplu. Vei avea 12 cărți cu fața în jos și tot ce trebuie să faci este să alegi câte o carte până vei avea câte 3 din aceeași suită. Trefla este nivelul 1, rombul este nivelul 2, inima roșie nivelul 3 iar inima neagră este nivelul 4. Bonusul se acordă în funcție de acest nivel. Dacă ai norocul să prinzi o suită de inimă neagră vei putea avea cel mai mare bonus. Mult succes!