Joacă Dice and Roll online gratis

Marele producător de jocuri de păcănele, EGT, a reușit din nou să încânte jucăorii cu Dice and Roll. Este jocul despre care îți vom oferi mai multe informații în acest articol. Dacă ești în căutarea tipului de joc cu păcănele de fructe care aduc și un aer de retro, merită să citești mai departe. Vom începe prin a defini acest joc, cele mai importante aspecte, funcționalitățile, dar și ce ai de făcut pentru a-ți maximiza șansele la cel mai râvnit câștig.

 

 

Despre Dice and Roll demo

Știai că ai posibilitatea să te joci Dice and Roll și în modul demo? Dracula Cazino recomandă jucătorilor noi în lumea cazinoului să înceapă prin acest tip de joc pentru că îi scutește de riscul unei pierderi considerabile. Te joci pe gratis la păcănele și acumulezi și experiență în ceea ce privește păcănelele și caracteristicile jocului pe care-l poți juca la nesfârșit fără să pierzi bani.

Cel mai tare e că diferențele între varianta demo și jocul pe bani reali sunt foarte puține. Grafica e la fel, iar funcționalitățile nu diferă nici ele. Tot ce-i diferit e faptul că te joci pe bani virutali.

Cum poți să te joci varianta gratis? În 2023 cazinourile online oferă din ce în ce mai multe beneficii jucătorilor. Pentru că orice utilizator nou are nevoie de un timp de acomodare, faptul că pot avea parte de o tură de antrenament pe platformă, nu poate fi decât un plus. Așadar, multe din cazinourile online pun acum la dispoziția jucătorilor și varianta demo.

Alege-ți cazinoul online la care dorești să-ți creezi cont. Vezi în lista de pe draculacazino.ro ce-ți face cu ochiul, sigur vei găsi și niște bonusuri fără depunere care să-ți dea avântul necesar la început de drum.

 

Cum te joci la Dice and Roll gratis

Dice and Roll face parte din categoria de jocuri cu fructe. Sunt șanse mari ca jocurile cu fructe să fie în topul preferințelor jucătorilor în 2023. De acolo n-are cum să nu facă parte și Dice and Roll. Dat fiind faptul că EGT este furnizorul acestui joc, ai parte și de șanse la marele jackpot EGT Cards. Acesta poate fi atribuit oricărui jucător în timpul unei runde de joc la oricare din păcănelele de la EGT eligibile acestui jackpot.

Este un slot clasic cu 5 role și 10 linii de câștig. E unul din jocurile similare cu Burning Hot, Sizzling Hot sau Dazzling Hot, principala diferență constă doar în prezența zarurilor și totodată grafica care aduce aminte de jocurile clasice de la începuturile păcănelelor,

Pariul îl setezi din partea de jos a ecranului , iar combinațiile câștigătoare se formează pe linii de la stânga la dreapta. Șeptarii sunt cei care plătesc cel mai bine, în vreme ce simbolurile Wild completează o linie de simboluri similare.

 

 

Simboluri și funcții speciale Dice and Roll

Pentru început e bine să ai în vedere unul din importantele aspecte. Ne referim aici la rata de profit sau RTP. Acesta este 95,76% la acest joc. E una foarte bună, deci pe termen lung ai șanse reale la un proft frumos.

Care-s toate simbolurile din cadrul jocului?

  • șeptarii, amintiți și mai sus, vin cu cele mai mari câștiguri și-ți oferă posibilitatea de a pune mâna pe un câștig și de 700 X miza.
  • clopoțeii, bine cunoscuți și la multe dintre celelalte jocuri de păcănele cu fructe. Reprezintă cel de-al doilea simbol în ordinea sumei pe care o poți obține. Astfel, pentru o linie de 5 clopoței ai parte de un câștig de până la 400 X miza.
  • pepenii și strugurii aduc câștiguri de 200 X miza în cel mai bun caz
  • lămâile și cireșele plătesc până la 100 X miza pe care aia ales-o pentru respectiva mână jucată
  • portocalele și prunele sunt ultimele simboluri menționate și îți oferă câștiguri egale cu precedentele, deci tot de maxim 100 X cât ai mizat să joci

Pe lângă toate acestea, mai e o serie de simboluri mai rare care sunt de top când vine vorba de banii cu care te poți alege dacă îți apar în fața ochilor. Zarurile, practic simbolul caracteristic acestui joc, oferă și plăți de până la 1500 X miza pusă de tine, iar Scatter-ul îți poate băga în buzunar o sumă frumoasă care se înmulțește de 4000 de ori cu pariul pus de tine.

 

Cazinouri online unde poți juca Dice and Roll cu bani reali

Las Vegas e unul din cazinourile online care urcă încet dar sigur în topuri. Nu s-a lansat de foarte mult timp, dar au reușit ușor să-și facă loc în lista favritelor jucătorilor. Au venit cu o grafică a site-ului total diferită și nici ofertele nu sunt mai prejos. Dice and Roll poate fi jucat la ei atât gratis, cât și pe bani reali.

Princess Casino e un cazino online care e cunoscut ca fiind deja o platformă care se mulează foarte bine pe ceea ce majoritatea jucătorilor de caizno cer. Te poți delecta cu jocul Dice and Roll și pe site-ul acestora dacă-ți faci un cont. Dracula Cazino îți face misiunea mai ușoară în acest sens și te ajută să te propulsezi pe platforma lor doar apăsând un buton.

Vezi lista cu oferte de pe draculacazino.ro și dă-i click pe link-ul de lângă oferta prezentată pentru a fi redirecționat direct către site-ul cazinoului ales.

 

 

Dice and Roll online – caracteristici generale

Se câștigă bine la Dice and Roll? Nu de puține ori au fost înregistrate câștiguri serioase de bani. Pe lângă jackpot-ul pe care poți pune mâna, mai ai parte și de liniile cu simboluri de același fel care-ți bagă în cont câștigurile enumerate mai sus în funcție de fiecare simbol în parte.

 

Rotiri Gratuite Dice and Roll

Dacă-ți faci cont la unul din czainourile din lista de pe draculacazino.ro, ai șanse bune să dai de o ofertă care să-ți aducă rotiri gratuite la acest joc. Deseori cazinourile online vin cu promoții dedicate unui slot anume.

 

Câștiguri Dice and Roll

Cele mai mari câștiguri reușite la Dice and Roll au depășit sute de mii de lei. Bineînțeles, sumele încasate depind și de mizele pe care le joci, dar oricum, chiar și dacă mizezi puțin, spre exemplu, cu o linie de șeptari îți umpli contul cu bani mulți, fără dubii.

 

Jackpot Dice and Roll

Spuneam și mai sus de cel mai vizat jackpot. EGT Cards e tipul de jackpot care-ți schimbă cu siguranță viața. Sute de mii de euro pot fi ai tăi doar dacă te joci. Dacă nu te bagi la joc, n-ai cum să câștigi. Încearcă Dice and Roll, un joc cenceput excelent. Grafica e atrăgătoare, simbolurile sunt numeroase, jackpot-urile vin pe bandă rulantă și nu uita nici de funcția de dublaj. Alege Dice and Roll, alege Dracula Cazino!