Loto Italia – Ghidul tău complet pentru Loto Italia 2024

Pe lângă pariurile sportive și jocurile de casino, loteriile au devenit foarte populare în ultimii ani pe piața din România. În acest articol ne raportăm la loto Italia, una care se regăsește în categoria celor mai populare. S-au înregistrat foarte mari câștiguri la această loterie în ultimul timp, aspect ce i-a determinat pe împătimiții de jocuri de noroc să joace cât mai multe bilete. Vom vorbi pe larg despre tipurile de extragere de la loto Italia, despre strategiile care îți măresc șansele de câștig, dar și, nu în ultimul rând, la ce case de pariuri le poți încerca.

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.4

5/5

 Ce este Loto Italia și cum se joacă?

Te-ai plictisit de drumul către loteria din colț și așteptarea chiar de câteva zile până la marea extragere de la loto? Dacă da, ai nimerit la locul potrivit. În ultimii ani, tot mai mulți jucători de loto aleg să parieze biletele în online, beneficiile fiind multiple. Timp câștigat, biletul fiind acceptat de agențiile online în doar câteva secunde, plus avantajul de a juca simultan, la cât mai multe loterii din întreagă lume, premiile fiind foarte generoase. Ba mai mult, este posibil sa ai parte și de bonusuri fără depunere din partea caselor de pariuri tale preferate, acestea fiind total absente de la cazinourile fizice, spre exemplu.

La ce cazinouri poți juca Loto Italia în 2024

Așa cum precizăm și anterior, românii pariază din ce în ce mai mult pe loteriile internaționale. Motivele sunt variate, de la suma mai mică plătită față de loteria națională până la timpul mult mai mic de așteptare al extragerii favorite. Cazinourile online din România s-au conformat, astfel că o loterie așa de renumită că loto Italia nu are cum să lipsească. Betano, Mozzart, Superbet sau Unibet sunt doar câteva locuri unde poți să-ți deschizi un cont și să-ți alegi loteria italiană preferată.

Tipuri de Loto Italia în Cazinouri

Vrei să joci și tu la o extragere loto Italia și nu știi la care? Stai fără griji! Suntem aici să te ajutăm pentru a lua cea mai bună decizie. Prin urmare, am pregătit lista celor mai populare loterii italiene pentru ca tu să fii la curent cu ce se întâmplă pe piață.

loto icon

Italia Keno

Loto Italia 20/90 sau formulat original Italia 10e Loto 20/90 este un tip de loterie pe care noi ți-o recomandăm în tip sistem. Așa cum reiese și din denumire, se extrag 20 numere din totalul de 90. Este cea mai jucată loterie a Italiei, asta și pentru că extragerile se realizează la câte 5 minute. Practic, ai șansa să iei startul la 12 extrageri pe oră. Ai fumat o țigară și ai ratat extragerea? Nicio problemă! În câteva minute adrenalina e la cote ridicate din nou.

Referitor la plată, situația stă în felul următor: bilet simplu cu 1 număr îți aduce de 4.20 ori suma pariată, bilet simplu cu 2 numere îți aduce de 20 ori suma pariată, bilet simplu cu 3 numere îți aduce de 100 ori suma pariată, etc. Poți juca până la 8 numere pe un bilet simplu și în cazul în care toate sunt integrate pe bilet câștigi de 333.333 ori suma pariată. Nebunie curată. Întrucât șansele la un bilet simplu sunt mici, sistemul vine mânușă. Poți alege maxim 15 numere/per bilet, iar sistemul poate fi 1/15, 2/15, 3/15, 4/15, 5/15, 6/15, 7/15 sau 8/15.

loto icon

LotoWin for Life Italia 10 20

Win For Life Italia 10/20 sau loto Italia 10/20 cum îi mai zic românii este un joc de loto care îți oferă șanse mult mai mari de câștig. Așa cum reiese și din denumire, se extrag 10 numere din totalul de 20, practic șanse de 50%. Este foarte important de reținut faptul că această extragere se face 1 dată pe oră, de obicei în intervalul 08-24 (depinde de fiecare agenție în parte).

Dacă dorești să joci doar 1 număr la această loterie, cota acordată în medie de un site de betting este de 1.90. Acest tip de loto te lasă să joci până la 8 numere pe un bilet simplu (cota fiind aproximativ 2200), însă ai și opțiunea de sistem (de recomandat), varianta maximă fiind de 8/15. De asemenea, suma minimă pe un bilet la 10/20 depinde de fiecare casă de pariuri, dar de obicei variază între sumele de 0.50 bani (Betano) până la 2 lei (Superbet).

loto icon

Loto Win for Life Italia Numerone

Loto Win for Life Italia Numerone este un alt tip de extragere pe care o înțelegi foarte rapid. Dacă la celelalte tipuri de loterii din acest articol se extrăgeau mai multe numere, situația se schimbă la această extragere. Vorbim practic de 1 singur număr extras dintr-un total de 20.

Dacă ești pe cale să joci un bilet simplu, cu 1 singur număr și acesta va fi cel câștigător, trebuie să știi că vei obține de 19 ori suma pariată. Pare greu de câștigat? Este, ai 5% șanse de câștig cu un bilet simplu, însă poți aplică și altă strategie. Această loterie te lasă să alegi până la 15 numere pe bilet. Să presupunem că joci un număr cu 1 leu. Cu 15 numere alese, câștigul este de 19 lei, însă și miza cerută de agenție este de 15 lei (deci profit de 4 lei). Este un tip de loto ales de cei care au nevoie de bani foarte rapid și aleg să joace cât mai multe numere în speranța că au multe șanse de partea lor. E posibil să le iasă, dar dacă nu, gaură din portofel se va resimți cu siguranță.

loto icon

Loto Italia keno 5/90

Loto Italia keno 5/90 este un joc de loto în care șansele de câștig sunt mai mici, însă și dacă eșți inspirat poți să-ti cauți linisit o vacanță într-o țară exotică. Așa cum reiese și din denumire, se extrag 5 numere din totalul de 20, prin urmare ori mergi all-în și alegi opțiunea de 4/4, nu 5/5 ai citit bine, ori ești un tip de jucător mai realist și alegi un număr, maxim 2. Dacă alegi varianta unui bilet simplu de 4 numere, cota este de 23.000. Deci cu doar 1 RON, poți câștiga 23.000 RON. Bestial, nu-i așa? Dar hai să fim realiști și să prezentăm și opțiunele cele mai jucate la acest tip de loto. Mai exact, dacă alegi 1 singur număr și acesta iese câștigător primești de 17 ori suma pariata. În caz că optezi pentru 2 numere pe un bilet simplu și pariul este câștigător, primești de 380 ori suma pariata! Acest tip de extragere se realizează în medie de 2-3 ori pe săptămâna, la ora 21 (ora României).

Ghid de pariere pe loteriile din Italia

Știi cât câștigi, știi unde să pariezi, însă vrei un ghid complet la loto Italia. Facem și asta pentru ține, îți prezentăm fiecare pas până la finalizarea biletului de joc.

Crearea unui cont pentru a putea plasa un bilet la loteria preferată din Italia

Jucăm online, da? Bonusuri, timp câștigat și alte avantaje. Nu le mai punctăm, ideea a fost înțeleasă. Cum creezi un cont online pentru a juca la loteria preferată din Italia? Simplu. Prima oară intri pe site-ul favorit. Apoi completezi formularul de înregistrare (e-mail, confirmare e-mail, nume utilizator, parolă, confirmare parolă, nume, prenume, CNP, sex, dată nașterii, adresa, oraș, numărul de telefon și bonusul dorit). Mai trebuie să faci și verificarea contului după, dar ai timp de 30 zile, motiv pentru care mergem să ne alegem jocul selectat.

Alegerea tipului de joc Loto Italia

Alegem secțiunea de Loto și apoi bifăm țară, în cazul de față Italia. Mergem mai departe și alegem jocul preferat, printre care regăsim  5/90, 20/90, 1/20 sau 10/20.

Plasează pariul pe Loto Italia acum

După ce ți-ai selectat jocul preferat, nu rămâne de făcut decât să bagi biletul. Este simplu, selectezi numerele pe care le doreșți, îți alegi varianta acestuia (simplu/sistem) și selectezi opțiunea ”Pariază”. Gata, ai îndeplinit toți pașii. Spor la câștiguri!

Loto Italia - Când se joacă și rezultate

Depinde de fiecare joc in parte. Sunt extrageri ce au loc la cate 5 minute sau in interval de 2-3 zile distanta. Rezultatele sunt afisate foarte rapid in mediul online, practic in câteva minute de la finalul unei runde afli soarta biletului tau direct din cont.

Strategii pentru a câștiga la Loto Italia

Se pot aplica la loto Italia strategiile clasice, precum Fibonacci, Martingale sau Labouchere.

Sfaturi utile pentru a îți mări șansele de câștig

Încheiem articolul cu câteva sfaturi practice de care să ții cont de fiecare dată când joci la loto Italia.

Pariază inteligent

Fă în așa fel încât matematică să fie de partea ta în fiecare rundă. Este foarte frustrant să pierzi și cu 2% șanse de câștig și cu 98% șanse de câștig. Mergi pe a două varianta, încât ai tendința să pariezi în exces dacă pierzi mai multe runde la rând.

Nu juca multe numere!

Mai bine mai puțin decât deloc. Știm că ești tentat să prinzi premiul cel mare, însă e nevoie de foarte, foarte mult noroc. Joacă bilete care îți asigură pe termen lung șanse de profit.

Nu juca mize mari!

Sfatul de final și cel mai important: nu juca niciodată mai mult decât îți permiți. Încearcă să fii ponderat și să respecți bugetul de care dispui indiferent de rata de câștig.

Întrebări frecvente

Loto Italia este o loterie națională italiană, care are loc de două ori pe săptămână, marți și joi. Pentru a participa, trebuie să alegeți șase numere dintr-o selecție de 90 și să așteptați ca rezultatele să fie anunțate.

Costul unui bilet la Loto Italia poate varia în funcție de locație și de distribuitorul de bilete, dar în general pleacă de la 1 leu.

Șansele tale de a câștiga la Loto Italia depind de numărul de bilete vândute și de numărul total de combinații posibile de numere. În general, șansele de a câștiga marele premiu sunt foarte mici, dar există o șansă mai mare de a câștiga unul dintre premiile mai mici.

Da, există numeroase site-uri online care permit participarea la Loto Italia. Este important să te asiguri că site-ul pe care îl folosești este autorizat și sigur. De asemenea, este important să ții cont de taxele de procesare sau de alte comisioane care pot fi percepute de către site-ul respectiv.