Loto Anglia – Ghidul tău complet pentru Loto Anglia 2024

Serile de sâmbătă s-au schimbat pentru totdeauna de când Loto a fost introdus, în anul 1994. De atunci a devenit jocul preferatal națiunii, jucat de milione de oameni. La fel de popular este și astăzi, cu mii de premii câștigate în fiecare joc.

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.7

5/5

Ce este Loto Marea Britanie și cum se joacă?

Loto Marea Britanie are reguli clare și simple. Tot ce trebuie să faci este să alegi 6 numere, de la 1 la 59, sau poți merge cu un Lucky Dip pentru numerele selectate aleatoriu. Poți juca până la 7 rânduri de numere pe fiecare fișă de joc și poți cumpăra până la 10 fișe odată. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, în serile de miercuri și sâmbătă, la ora 22:00, ora României. Cu cât plasezi mai multe bilete de joc, cu atât șansele tale de câștig vor crește. Biletele sunt apoi extrase aleatoriu sau cu ajutorul unui sistem de joc. Cotele se învârt în jurul acesto valori:

  • 1 număr ghicit la Loto Marea Britanie 6/59 – cotă 9
  • 2 numere ghicite Loto Marea Britanie – cotă 105
  • 3 numere ghicite Loto Anglia – cotă 1.400
  • 4 numere ghicite Loto Anglia 6 din 59 – cotă 20.000
  • 5 numere ghicite Loto UK – cotă 320.000

La ce cazinouri poți juca Loto Anglia în 2024

Mai multe cazinouri din lista noastră de top casino online au adoptat Loto UK. Printre acestea se numără MaxBet, Superbet, NetBet, Casa Pariurilor, Fortuna și Winner. 

Ca să joci Loto UK la MaxBet trebuie să ai cont la această agenție și să faci o depunere. Miza minimă la MaxBet este de 1 RON. Platforma MaxBet ajută jucătorii prin observarea celor mai rare numere extrase dar și evidențierea celor mai frecvente numere.

În cazul agenției Superbet, bonusurile nu diferă mult față de alte case de pariuri pentru persoanele nou înregistrate. Dacă vrei să joci la Loto Anglia, Superbet îți oferă un bonus de 100% la prima depunere, până la 500 RON. Și la Superbet vei găsi o secțiune cu variante care să te ajute să pariezi la Loto Marea Britanie. Toate variantele de alegere a numerelor sunt bazate pe o analiză atentă a pariurilor la Loto Anglia 6 din 59. Aceasă secțiune cuprinde:

  • cele mai rare și cele mai frecvente 5 numere
  • trio frecvent / trio frecvent consecutiv
  • pereche frecventă / pereche frecventă consecutivă

Casa Pariurilor are o secțiune specială care poate fi accesată din meniul contului. Dacă ești jucător nou, rima depunere la Casa Pariurilor ți se va dubla sub formă de bonus de bun venit. Există câteva diferențe în modul de joc Loto Anglia la Casa Pariurilor față de celelate platforme cum ar fi faptul că ai opțiunea de a alege numărul de extrageri pe care poți plasa pariul, de la 3, 5, 15 sau chiar 20 de extrageri. Avantajul pe care îl are Casa Pariurilor este acela că poți plasa pariuri pentru runde viitoare de extragere.

La NetBet poți plasa un bilet la Loto Marea Britanie 6/59 cu o miză de doar 1 RON. La fel ca la MaxBet, găsești și aici statistici pe numere care te vor ajuta să pariezi. NetBet își bucură jucătorii cu bonusuri și promoții de neratat dar și cu cote excelente.

Loto Anglia este disponibil și pe Fortuna. La o primă depunere de minim 25 RON, Fortuna oferă jucătorilor noi un bonus de 100% până la 100 RON. Bonusul poate fi fosolit exclusiv în secțiunea loteriilor. Bonusul se acordă doar persoanelor care au cont activ și poate fi retras doar de către cei care au făcut o depunere pe site sau în aplicația Sport Fortuna.

Loteria din Marea Britanie poate fi accesată și în cadrul Winner. Deși este o versiune mai simplă, jocul își păstrează totuși ideea de bază și este la fel de interesant. La fel ca și în cazul celorlalți operatori, biletele e pot plasa pe o miză de numai 1 RON. Jucătorii care au cont valid și fac depunere sunt răsplătiți de către Winner cu multe oferte și bonusuri de bun venit.

Avantajele plasării pariurilor la Loto Anglia online

check loto

Fiecare țară are loteria sa. Loteriile naționale sunt destinate în primul rând jucătorilor din țara respectivă, dar și turiștilor. Cu toate acestea, sunt agenții din România care oferă jucătorilor săi posibilitatea de a juca la Loto Marea Britanie online. Dacă vrei să joci Loto Anglia online trebuie să șii că este un proces simplu. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi un operator și să mergi la secțiunea special dedicată loteriilor. Când joci la Loto UK online ai opțiunea să pariezi pe mai multe numere, dintre care doar 6 sunt câștigătoare. Datorită acestui lucru poți alege în ce sistem joci, cât de mari să fie cotele și pentru câte extrageri să fie biletul de joc valabil. Selectează din panoul de numere 5 variante de pariu și selectează sistemul 5/15 și astfel obții cea mai mare cotă de la Loto Marea Britanie. Toate câștigurile tale se vor credita în contul tău și vei putea face retragerea oricând dorești.

Ghid de pariere pe loteriile din Anglia

Ca să pariezi la Loto Anglia 6 din 59 trebuie să urmezi câțiva pași simpli, valabili pentru toate agențiile de pariuri. Pentru început accesează site-ul operatorului pe care l-ai ales și intră la Loto Marea Britanie 6/59. Apoi alege o strategie de pariu. Acesta este cel mai important pas pe care trebuie să îl urmezi. În acest pas trebuie să alegi ce miză pariezi, numerele de extrageri dar și variantele și sistemul în care vei paria biletele. Acum, tot ce mai rămâne de făcut este să plasezi pariul.

Crearea unui cont pentru a putea plasa un bilet la loteria preferata din Anglia

Foarte important de reținut este faptul că pentru a plasa pariul, dar și pentru a retrage banii, trebuie să ai cont activ la agenția pe care o alegi pentru Loto Marea Britanie. Crearea unui cont nu durează mult și este necesară. Doar jucătorii care au cont activ pot plasa pariuri și pot retrage sumele câștigate. Dacă nu ai deja cont la agenția pe care o alegi să pariezi la Loto Anglia, înregistrează-te, fă o depunere minimă și vei primi un bonus de 100% sau poate chiar un bonus fără depunere.

Alegerea tipului de joc Loto Anglia

După ce îți faci contul și acesta este validat intră în secțiunea ”Loto” din meniul contului tău. Acolo o să vezi toate loteriile pe care le are agenția aleasă de tine.

Plasează pariul pe Loto Anglia acum

Accesează Loto Marea Britanie 6/59 din contul tău, intrând în secțiunea dedicată loteriilor, fixează miza și plasează un pariu.

Loto Anglia - Când se joacă și rezultate

Rezultatele extragerii Loto Marea Britanie aduc o mulțime de emoții. Poți verifica rezultatele tot în secțiunea ”Loto” din contul tău. Unele agenții oferă și extrageri live.

Strategii pentru a câștiga la Loto Anglia

Strategia de pariu pe care alegi să o folosești la Loto Anglia 6 din 59 reprezintă cel mai important pas de urmat. Trebuie să ai în vedere câțiva indici analitici dar și câteva criterii atunci când îți alegi strategia și modul prin care stabilești ce numere să pui pe bilet. Cele mai concrete exemple de strategii matematice care garantează mărirea șanselor de câștig sunt Fibonacci și Martingale.

  1. Fibonacci în Loto Marea Birtanie: această strategie aparține matematicianului italian Fibonacci. Faimosul matematician a descoperit o serie de modalități și de numere pe care să le pariezi și care îți vor crește sigur șansele de câștig. Dacă biletul tău nu este câștigător, următorul pariu va fi suma precedentelor două bilete. La fiecare câștig trebuie să scazi din pariul câștigător ultimul pariu care a fost pierdut.
  2. Martingale este o strategie foarte folosită în pariurile online și se bazează pe aceeași principii matematice care abordează modul în care pariul tău este influențat cu ajutorul pronosticurilor, fie ele câștigătoare sau nu. Strategia Martingale este adesea folosită de jucătorii aflați la început de drum sau de către cei care pariază pe cote mici. Strategia Martingale în Loto Anglia reprezintă dublarea unui pariu în situația pierderii biletului. Avantajul e că imediat ce reușești să câștigi îți vei recupera toate pierderile și vei fi în profit. Totodată există și un dezavantaj, acela că dacă ajungi să ai foarte multe pierderi la rând trebuie să ai un buget ridicat. În ceea ce privește această strategie, recomandat este să fie folosită pe cote mici cu șanse mari de câștig, cum ar fi de exemplu cota 2.

Sfaturi utile pentru a-ți mări șansele de câștig

Un lucru important de făcut este să urmărești cele mai frecvente numere extrase la Loto Marea Britanie 6 59. Pentru că extragerile sunt aleatorii, după un timp vei observa că unele numere sunt extrase mai des decât altele. Aceste numere se numesc numere calde, în timp ce numerele care se extrag mai rar se numesc numere reci.

Numerele impare, dar și numerele pare îți vor dubla șansele de câștig la Loto Anglia 6 din 59. Tot ce ai de făcut este să împarți totalul de numere pe care pariezi în jumătate. Folosește această strategie constant și astfel vei reuși să ghicești mai multe numere câștigătoare decât atunci când alegi numere la întâmplare. Dacă pui doar numere impare pe biletul tău vei avea șanse mult mai mari să nimerești numerele impare extrase. Aceeași regulă se aplică și în cazul numerelor pare.

Pariază inteligent

Alege una dintre strategiile prezentate de noi, calculează-ți șansele, apoi plasează biletul. Nu miza mai mult decât îți permiți să pierzi.

Nu juca multe numere!

Joacă responsabil și calculat! Dacă nu joci în sistem, nu juca mai multe numere. Șansele de câștig sunt foarte mici astfel.

Nu juca mize mari!

Când joci mize mici ai mai multe șanse de câștig. Recomandat este să joci bilete cu cotă mică, astfel obții un profit mai mic, dar sigur și constant la Loto Anglia.

Concluzie Loto Anglia

Acum că ai toate informațiile necesare, tot ce îți rămâne de făcut este să îți alegi strategia și să plasezi pariul. Respectă bugetul alocat acestei activități și nu uita să te distrezi la Loto UK. Mult succes

Întrebări frecvente

Loto Marea Britanie este o loterie națională populară din Marea Britanie, care oferă șansa de a câștiga sume mari de bani prin ghicirea numerele câștigătoare. Pentru a juca, trebuie să alegeți șase numere dintr-o gamă de 1-59, iar dacă toate cele șase numere se potrivesc cu cele trase, veți câștiga premiul jackpot.

Tragerile Loto Marea Britanie au loc de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă seara, în jurul orei 20:00 (ora locală a Marii Britanii).

Pariurile la Loto Marea Britanie sunt o modalitate populară de a paria pe numerele câștigătoare ale loteriei, fără a fi nevoie să jucați efectiv. Pentru a plasa un pariu, trebuie să alegeți numerele pe care doriți să pariați, apoi să așteptați rezultatele tragerilor. Dacă numerele pe care le-ați ales se potrivesc cu cele trase, veți câștiga un premiu în funcție de câți bani ați pariat.

Da, puteți juca Loto Marea Britanie din România, deși poate fi dificil să cumpărați bilete fizice. În schimb, puteți să jucați online, pe site-uri de cazinouri și loterii autorizate.

 

Dacă câștigați un premiu la Loto Marea Britanie, trebuie să urmați instrucțiunile de pe biletul câștigător sau de pe site-ul de unde ați cumpărat biletul. În general, trebuie să verificați cu atenție numerele câștigătoare, să completați formularul de cerere a premiului și să trimiteți biletul câștigător la adresa specificată.