Loto Slovacia – Ghidul tău complet pentru Loto Slovacia 2024

Este o loterie cu un istoric destul de scurt cu privire la posibilitatea de a juca din România. De doar câțiva ani casele de pariuri au ales să includă în ofertă și Slovacia Keno, însă, a fost o surpriză placută, o dată cu trecerea timpului, această loterie fiind preferată de tot mai mulți pariori. Vom discuta toate detaliile legate de ce implică pariurile la aceasta loterie, scheme, sisteme și cum și unde puteți juca.

Loteria Slovacia Keno 20/80 constă în extragerea a 20 de bile dintr-un total de 80. Această loterie a luat destul de mare amploare printre pariorii din România pentru că extrageriile au loc foarte des, din 5 în 5 minute. În acest moment, se poate juca la această loterie și la agențiile stradale și online.

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.7

5/5

Ce este Loto Slovacia și cum se joacă?

Kino Slovacia e o loterie în cadrul căreia se extrag 20 de numere din totalul de 80. Pe platformele din România nu poți plasa un bilet cu mai mult de 8 numere pariate. Dacă alegi să joci în sistem, ai posibilitatea, totuși, să pui pe același bilet 16 numere și să joci o combinație de 8 din 16.

Pe lângă tipul acesta, mai există și varianta Keno 5/35. Aici poți să joci chiar și maximul de 5 numere pe același bilet. După ce îți vom prezenta câteva cazinouri online la care poți paria pe numerele preferate, îți vom oferi mai multe aspecte despre fiecare tip de loterie în parte.

La ce cazinouri poți juca Loto Slovacia în 2024

unibet logo

Unibet

O agenție care activează doar online, poate fi jucată din mai multe țări și loteriile internaționale din întreaga lume nu lipsesc din portofoliul de jocuri. Înregistrează-te la Unibet și iei și bonusul de bun venit de până la 1000 lei + 333 de Rotiri Gratuite la EGT.

getsbet logo

Get's Bet

Este o variantă bună la care să plasezi bilete pe numerele norocoase la Loto Slovacia. La fel ca Unibet, aceștia oferă servicii complete, atât pentru pariuri sportive sau cazino online.

Tipuri de Loto Slovacia în Cazinouri

Revenind la tipurile deja aduse în discuție, ți-am promis că o să despicăm puțin mai mult firul în patru. Așadar, vom începe mai jos cu cel de-al doilea tip, 3/35.

loto icon

Loto Slovacia Keno 5/35

Spre deosebire de varianta 20/80, această extragere are loc de doar 2 ori pe săptămână în zilele de Miercuri și Duminică, de la ora 18. Poți să pariezi un bilet doar cu un număr, dar dacă alegi să joci 5 numere, vei avea parte de un câștig chiar și dacă ghicești doar 3 dintre ele.

În situația în care dorești să joci în sistem, poți să alegi maxim 5/15.

loto icon

Loto Slovacia Keno 20/80

Keno Slovacia 20/80 e printre cele mai jucate loterii de acest tip. Extragerile au loc o dată la 5 minute, zi de zi. Miza minimă este 1 leu și poți să adaugi pe același bilet până la 16 numere. Acest tip de loterie nu lipsește de pe platformele importante de jocuri de noroc pe care le găsești pe Star Cazino.

Ghid de pariere pe loteriile din Slovacia

Cum pariezi la Loto Slovacia de pe telefon sau calculator? E simplu și nu trebuie decât să ai un cont la o agenție de pariere online. Citește în continuare pașii rapizi pe care trebuie să-i urmezi.

Crearea unui cont pentru a putea plasa un bilet la loteria preferata din Slovacia

Spre deosebire de varianta 20/80, această extragere are loc de doar 2 ori pe săptămână în zilele de Miercuri și Duminică, de la ora 18. Poți să pariezi un bilet doar cu un număr, dar dacă alegi să joci 5 numere, vei avea parte de un câștig chiar și dacă ghicești doar 3 dintre ele.

În situația în care dorești să joci în sistem, poți să alegi maxim 5/15.

Alegerea tipului de joc Loto Slovacia

Keno Slovacia 20/80 e printre cele mai jucate loterii de acest tip. Extragerile au loc o dată la 5 minute, zi de zi. Miza minimă este 1 leu și poți să adaugi pe același bilet până la 16 numere. Acest tip de loterie nu lipsește de pe platformele importante de jocuri de noroc pe care le găsești pe DraculaCazino.ro.

Plasează pariul pe Loto Slovacia acum

Ok, ți-ai ales platforma la care să-ți faci cont, loteria internațională și numerele norocoase și miza la fel. Acum nu mai râmâne decât să plasezi biletul și dă aștepți extragerea. Atenție, la anumite cazinouri online și la anumite loterii internaționale ai parte de posibilitatea de a vizualiza live extragerile. Verifică dacă platforma pe care ai ales să pariezi are inclusă această opțiune.

Loto Slovacia - Când se joacă și rezultate

Verificarea rezultatelor la Loto Slovacia. Nu e deloc dificil să vă verificați rezultatele la extragerea la care ați ales să pariați. În prezent, toate casele de pariuri online au pe site secțiunea „Rezultate”. Aceștia publică acolo în timp real rezultatele extragerilor de la fiecare loterie în parte, pariorii având posibilitatea să vadă rezultatele a mai multor extrageri precedente, nu doar ultima.

O altă variantă de verificare a rezultatelor este cea folosită pentru un bilet normal plasat pe evenimente sportive, cu ajutorul codului de verificare al biletului. O ultimă variantă de verificare a rezultatelor e direct prin căutare pe internet a site-urilor specializate în rezultate și statistici.

Strategii pentru a câștiga la Loto Slovacia

Când vine vorba de cum anume ați putea să vă îmbunătățiți pariurile și șansele de câștig, aveți ocazia să folosiți anumite sisteme sau scheme de joc. Având în vedere faptul că Slovacia Keno are cele mai dese extrageri alături de Grecia și Italia, o dată la 5 minute, cea mai la îndemână strategie este miza progresivă pe acelați număr sau șiruri de numere. Alegeți să pariați pe un număr sau șir de numere la prima extragere, iar apoi, pariați la fel, crescând miza progresiv.

 

Strategia Martingale e folosită pe cote de 2 și constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Vă recomandăm să pariați responsabil pentru că totuși acest sistem va cere un buget destul de mare dacă și așteptările la un câștig considerabil sunt mari. În altă ordine de idei, ar mai fi și șirul lui Fibonacci care se pune în practică de regulă la cote de peste 3 și miza urmatoare va fi egală cu suma ultimelor 2 mize.

 

Repetarea numerelor pe extrageri multiple. Așa cum am menționat și mai sus, e cea mai la îndemână schemă la acest tip de loterii la care extragerile sunt foarte dese. Este foarte simplu și sunt șanse foarte mari să ai profit considerabil, dar nici bugetul necesar nu trebuie sa fie prea mic. Pentru început, alegem 3 numere. Cota, de regulă, se învârte între 60 și 70 la mai toate casele de pariuri. Astfel că, dacă pariem 10 lei, câștigul ar fi de 700 lei. Plasați 10 bilete la 10 extrageri consecutive pe aceleași numere.

Suma investită va fi 100 lei, iar profitul de 7 ori mai mare doar dacă vă ies numerele în cadrul unei singure extrageri. Într-un scenariu și mai bun, profitul poate fi mult mai mare. Totuși, dacă după cele 10 extrageri ați avut ghinion și doriți să continuați, dublați miza pentru a fi siguri de profit. E o schemă care după cum am specificat, necesită un depozit solid, răbdare, însă, pe termen lung e o strategie foarte bună.

 

O altă bună strategie este parierea pe numere reci, adică parierea pe numerele care în ultima perioadă nu au ieșit prea des, astfel incât, e de așteptat că ar trebui sa fie extrase în viitor. Această strategie poate fi pusă în practică împreună cu sistemul Martingale sau Fibonacci.

 

O schemă de joc foarte interesantă este schema cu 22 de numere alese. Totalul numerelor este împărțit în două, conform tabelului de mai jos. Ulterior, se aleg cele mai extrase 22 de numere. Împărțiți cele 22 de numere pe 4 bilete și jucați la 10 extrageri consecutive. Cele 4 bilete trebuie să conțină același număr de bile atât din partea stangă, cât și din dreapta.

Sfaturi utile pentru a-ți mări șansele de câștig

Pe lângă strategiile deja menționate, ne-am propus să-ți oferim și niște sfaturi de bază pe care să le ai mereu în vedere când joci la Loto Slovacia.

Pariază inteligent

  • alegeți o strategie de joc pe care să o aplicați mereu și de la care să nu faceți abatere
  • folosiți-vă mereu de statistici

Nu juca multe numere!

  • nu vă aruncați să jucați pe scheme complicate. Jucați-le pe acelea care se potrivesc cu loteria și până la urmă, bineînțeles, cu tipul vostru de jucator
  • jucați numere diversificate la Loto Slovacia

Nu juca mize mari!

  • pariați cât vă permiteți să pierdeți
  • nu vă depașiți bugetul pentru o zi în speranța de a recupera suma pierdută
  • evită scheme care presupun mize progresive dacă bugetul e unul redus

Întrebări frecvente

Tragerea la Loto Slovacia are loc de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă, la ora locală 18:30.

Rezultatele Loto Slovacia sunt anunțate pe site-ul oficial al loteriei și pot fi găsite în ziare și pe alte site-uri web de știri. De asemenea, există și aplicații mobile disponibile care vă pot ajuta să aflați rezultatele Loto Slovacia.

În general, cazinourile online oferă bonusuri de bun venit și alte promoții pentru jucătorii care se înregistrează și depun bani pentru a juca jocuri de noroc. Cu toate acestea, bonusurile specifice pentru jocul la Loto Slovacia pot varia în funcție de cazinou și de momentul în care jucați.

Da, Loto Slovacia este o loterie națională legală și reglementată în Slovacia. Este important să jucați numai pe site-uri web autorizate și să verificați întotdeauna termenii și condițiile înainte de a juca.

Metodele de depunere și retragere a banilor variază în funcție de cazinou, dar de obicei puteți depune și retrage bani utilizând carduri de credit/debit, portofele electronice sau transfer bancar. Este important să verificați termenii și condițiile specifice ale cazinoului pentru a afla cum puteți depune și retrage bani de pe site-ul lor.