Loto Spania Bono și Primitiva – Ghid complet Loto Spania 2024

Continuăm seria loteriilor internaționale tot cu o loterie europeană, mai precis, loto Spania. Dacă doriți să înregistrați un bilet pe loteriile spaniolilor, o puteți face la foarte multe case de pariuri, cele mai bune oferte la loto, din punctul nostru de vedere, sunt la Favbet, Betano și Unibet. Bineînțeles că puteți opta și pentru alte case de pariuri, dar acestea au cele mai căutate jocuri de loto in ofertă. Citeste mai mult

BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

9.7

5/5

Ce este Loto Spania și cum se joacă?

Nu mai e niciun dubiu cu privire la faptul că loteriile internaționale au devenit din ce în ce mai frecventate de către jucători. Printre ele se enumeră și loteriile din Spania, cele două menționate mai sus.

Cele două tipuri de loterii se disting doar prin numărul de extrageri săptămânale, dar mai multe detalii vom preciza mai jos în secțiunea destinată separat fiecăruia.

Cert e că e poate cea mai ușor de înțeles loterie internațională pentru că are cele mai multe similarități cu Loteria Română. Până la urmă, se extrag tot 6 din 49, însă vei vedea în rândurile de mai jos și ce-i diferit, totuși.

La ce cazinouri poți juca Loto Spania în 2024

În 2024 te poți delecta cu Loto Spania la majoritatea agențiilor din lista noastră de top casino online, mai puțin pe platformele care oferă servicii doar pe partea de cazino online.

Multe dintre acestea fac parte din lista de pe Dracula Cazino concepută cu grijă, astfel încât să ai din ce alege pentru a-ți găsi fix platforma care oferă fix ceea ce ai nevoie.

Tipuri de Loto Spania în Cazinouri

Conform celor spuse mai sus, a venit momentul în care să intrăm în amănunte despre cum funcționează cele două loterii iberice.

loto icon

Loto Spania Bono

Loto Spania Bono este un joc de loto de tip 6/49. Așa cum îi spune și denumirea, jocul constă în extragerea a 6 numere dintr-un total de 49 disponibile. Probabil că vă sună cunoscut acest sistem deoarece este identic cu cel oferit de loteria din țara noastră. Atunci de ce am mai paria la loteria spaniolilor când o putem face foarte ușor la Loteria Română. Ei bine, să prezentăm o listă de avantaje și dezavantaje între loteria spaniolilor de la casele de pariuri și a noastră.

Fiecare joc în parte are atât aspecte pozitive, cât și negative, așadar să facem un raport între aceste două jocuri: loto Spania Bono 6/49 si loto România 6/49.

loto icon

Loto Primitiva 6/49

Să trecem la cel de-al doilea joc din loteria spaniolă introdus la casele de pariuri românești și anume Loto Spania Primitiva. Loto Spania Primitiva este un joc de loto de tip 6/49.

Așa cum îi spune și denumirea, jocul constă în extragerea a 6 numere dintr-un total de 49 disponibile. Dar dacă ambele loterii au extrageri de tip 6/49, de ce au introdus două tipuri identice de loterii? Din păcate, loto Spania Primitiva este o extragere care se efectuează mai rar decât cea Bono. Faptul că numărul extragerilor este mai mic raportat cu cel al ”rivalei” Bono, acest lucru nu rezultă decât un lucru: pariorii români vor alege loteria care se va extrage mai des, în cazul de față loto Bono.

Ghid de pariere pe loteriile din Spania

Ai ajuns în punctul în care ești convins? Loto Spania te atrage și vrei să știi ce ai de făcut pentru a putea să te bucuri de adrenalina extragerilor? Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt simpli, rapizi și ți-i vom relata în continuare.

Crearea unui cont pentru a putea plasa un bilet la loteria preferată din Spania

S-au dus vremurile când trebuia să stai la cozi pentru a juca un bilet la loto, în 2024 fiind doar la un click distanță de loteriile internaționale preferate. Astfel că, tot ce-ți trebuie e un cont activ de jucător la o agenție de pariuri online. Cum îți creezi unul? Direct cu unul din link-urile numeroaselor agenții online pe care le găsești în lista concepută cu atenție de Dracula Cazino. Te înregistrezi, faci și o depunere să ai cu ce să intri-n joc și nu uita nici să beneficiezi de ofertele de bun venit pnetru că pe draculacazino.ro le-am adunat pe cele mai în vogă din prezent.

Alegerea tipului de joc Loto Spania

Odată ce ai reușit să te înregistrezi accesează secțiunea pentru loterii. Caută Loto Spania în lista de acolo și alege-ți numerele.

Plasează pariul pe Loto Spania acum

Adaugă și miza pe care vrei s-o pui pe bilet și plasează-ți biletul.

Loto Spania - Când se joacă și rezultate

Cei care joacă constant știu deja că fiecare casă de pariuri are în ofertă rubrica de rezultate, dar dacă nu ați înregistrat vreodată un bilet la orice tip de joc de loto, veți învăța cu siguranță pașii din acest articol. Deci, pentru a nu exista vreun dubiu, vă oferim toți pasii pe care trebuie să-i urmati pentru a va regasi de fiecare data rezulatele la loto Spania.

Selecteaza „Spania” din lista țărilor și loteria. De aici mai ai doar un singur pas.

Pentru a vă verifica biletul de Loto Spania la cazinourile online din România puteți să consultați rezulatele din sețiunea din meniu numită ”Rezultate”. Arhiva loteriei pe site cuprinde extrageri pe o perioadă mai mare de o lună de zile, astfel aveți destul timp la dispoziție să vă verificați biletul. În schimb, dacă pariați un bilet la oricare altă agenție la loto Spania puteți să verificați rezultatele de pe contul vostru direct din istoricul pariurilor efectuate. Dacă optați pentru plasarea unui bilet la Loto Spania în agențiile stradale, puteți să vă introduceți seria afișată pe bilet sau să scanați codul de bare. Indiferent de metoda aleasă, verificarea unui bilet se efectuează în câteva secunde.

Strategii pentru a câștiga la Loto Spania

Există strategii la loto? Da, chiar da. Mulți ar spune că ține doar de noroc, dar nu e chiar așa. E drept, o parte importantă o reprezintă șansa, dar chiar și așa, prin adoptarea unor strategii îți poți mări considerabil șansele la unul din premii.

Când selectați numerele la acest joc încercați să aveți în cap un mix relativ egal între cele pare și cele impare. Dacă aruncați un ochi pe toate extragerile, o să observați că în majoritatea cazurilor este un mix între numerele pare și cele impare, mai rar vom vedea o balanță foarte dezechilibrată între cele două. Trebuie să profităm de oricare statistică de care dispunem, doar așa putem înregistra succes pe termen lung.

Urmăriți listele de numere extrase la loto Spania si veți observa, foarte des, că anumite categorii de numere nu sunt incluse. De exemplu, în seria 8, 22, 27, 32, 37, 41 nu regăsim niciun număr din categoria 10-19 (10 numere). Este un șir foarte mare, iar dacă sunteți atenți și la biletele celorlați veți vedea că jucătorii au tendința să joace numere din fiecare categorie mare. Prin categorie mare, ne referim, tocmai, la seria de 10 numere. Studierea cu mare atenție a acestora vă poate aduce un ajutor considerabil pe termen lung, în special. Din exemplul nostru, observăm că sunt două categorii care au câte două numere, ceea ce vă poate aduce o sumă foarte mare dacă le respectați.

Sfaturi utile pentru a-ți mări șansele de câștig

Niciun joc nu îți aduce câștig pe termen lung dacă analiza nu este prezentă. Bineînțeles, există cazuri când poți câțtiga cu o combinație la întâmplare. Au existat și încă există jucători care s-au bucurat de câștiguri foarte mari jucând foarte rar sau alegând o combinație la întâmplare. Dar dacă nu sunteți norocos, ce faceți în acest caz?

Vă veți resemna și veți face parte din grupul persoanelor care se consideră ghinioniste și îi veți influența și pe alții? Dacă într-adevăr vreți să câștigați faceți toate demersurile pentru a paria măcar informat. Este important să ai șanse bune de câștig.

Pariază inteligent

Alege să fii tipul de jucător care-și păstrează echilibrul chiar și-n cele mai grele momente! Folosește-te de strategiile puse la dispoziție mai sus sau de ce nu, crează-ți propria strategie care să poată da rezultate.

Nu juca multe numere!

Deși nu se extrag foarte multe numere în cadrul loteriilor spaniole, profită de avantajul pe care multitudinea de tipuri de pariere ți-o oferă. Dacă poți paria doar un număr de ce să n-o faci? Știm cu toții că fiecare aspiră la premiul cel mare, dar totodată, mai multe numere pe bilet, mai puține șanse de câștig.

Nu juca mize mari!

Fără bani mulți e o idee bună. Strategia ta generală trebuie să conțină și un plan financiar foarte bine pus la punct. Calculează-ți banii, alocă-ți un buget pe o anumită perioadă de timp și nu te abate de la plan. Doar așa vei avea șanse la un profit pe termen mediu și lung.

Concluzie Loto Spania

Așadar, dacă privim retrospectiv, putem observa că în ultimii ani paleta de opțiuni pe loterii s-a diversificat. Dacă acum ceva timp puteai juca la loto numai în plan național, actualmente operatorii de pe piața gambelingului îți oferă posibilitatea de a juca la o mulțime de loterii.

Unul dintre motive constă în recurența extragerilor, dar și în șansele reale de câștig pe care aceste loterii le oferă. Cu o strategie bună și perseverentă, la care se va adaugă și un factor important, anume norocul, poți să aspiri la câștigul cel mare și chiar să îl și dobândești.

Întrebări frecvente

Loto Spania Bono și Primitiva sunt două jocuri diferite, cu reguli și mecanisme distincte. În timp ce Bono este un joc de șansă în care jucătorii trebuie să ghicească șase numere între 1 și 49 pentru a câștiga marele premiu, Primitiva necesită ghicirea a șase numere dintr-un total de 49, precum și a unui număr suplimentar (denumit „Reintegro”) dintr-un interval de 0-9.

Da, este legal să jucați Loto Spania Bono și Primitiva în România. Deși aceste jocuri nu sunt organizate de Loteria Română, puteți juca online prin intermediul site-ului nostru de afiliere la cazinouri. Asigurați-vă că sunteți de vârsta legală pentru a juca, conform reglementărilor locale.

Șansele de a câștiga la Loto Spania Bono variază în funcție de numărul de bilete vândute pentru fiecare tragere, dar șansele de a câștiga premiul mare sunt de aproximativ 1 la 14 milioane. În ceea ce privește Loto Spania Primitiva, șansele de a câștiga marele premiu sunt de aproximativ 1 la 140 milioane.

Da, puteți juca Loto Spania Bono și Primitiva pe mobil prin intermediul site-ului nostru optimizat pentru dispozitive mobile. Puteți accesa site-ul nostru de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, indiferent de locație.

Aveți la dispoziție 90 de zile de la data tragerii la sorți pentru a revendica un premiu câștigat la Loto Spania Bono sau Primitiva.