Joacă Book of Ra online gratis

Marea expediție în deșert a Book of Ra deluxe nu poate începe fără tine! Fii aventurier și adâncește-te în monumentele egiptene antice. Aici vei găsi comori strălucitoare de aur care sunt gata pentru a fi luate. Funcția bonus a  jocului ca la aparate Book of Ra te poate ajuta în călătoria ta! Accesează acest joc și devii explorator în Egiptul Antic. Misiunea ta? Găsește cartea lui Ra printre morminte și piramide și câștigă!

Despre Book of Ra demo

Tematica jocului Book of Ra deluxe este reprezentată de Egiptul Antic, punându-se accentul pe poveste, pe personajele fantastice și efectele vizuale. Acțiunea jocului Book of Ra online are loc într-un mormânt unde singurele ajutoare sunt hieroglifele. Book of Ra este unul dintre primele jocuri ca la aparate conceput de Novomatic, accesat zilnic de milioane de oameni. Datorită popularității de care se bucură chiar și la mulți ani de la lansare, Novomatic a lansat o variantă îmbunătățită a jocului. Interfața și grafica au fost păstrate, schimbările aduse fiind la posibilitățile de câștig.

Comorile misterioase ale puternicilor conducători ai Egiptului Antic se află chiar în fața ta. Însoțește Arheologul din Book of Ra în călătoria lui prin țară de-a lungul Nilului. Dacă poți descifra hieroglifele, ele te vor conduce direct prin labirintul piramidelor către aurul faraonilor.

Cum te joci la Book of Ra gratis

Cea mai importantă zonă, cu 3 rânduri și 5 coloane pe care se afișează câștigurile se găsește în partea centrală a jocului Book of Ra demo. Regulile de joc sunt simple. Înainte să apeși butonul de Spin setează-ți pariul total cu ajutorul butoanelor Bet/Line și Line. Setează-ți numărul de linii, o miză mare, apasă Start de fiecare dată când vrei să rotești și profită de funcția Gamble atunci când câștigi. În partea stângă a jocului Book of Ra gratis vei găsi butonul Autoplay. Câștigurile obținute pe linie vor fi înmulțite cu pariurile pe linie.

Plățile sunt calculate de la stânga la dreapta, doar pentru liniile selectate, cu excepția simbolului Scatter. Atunci când numărul de linii este mai mare, șansele de câștig cresc. Atunci când miza este mai mare, câștigul va fi și el mai mare.

Cazinouri online unde poti juca Book of Ra cu bani reali

Poți juca oricând Book of Ra deluxe gratuit. Cu toate acestea, dacă vrei să câștigi niște bani reali, cu siguranță va trebui sa cheltuiești niște bani. Jocurile gratuite ar trebui să îți ofere suficientă încredere pentru a-ți asuma riscul. Important este să găsești un cazino de încredere recomandat de Dracula Cazino unde să joci. Pentru început, recomandat este să plasezi mize cu valori mici.

Book of Ra online – caracteristici generale

Acest slot inspirat din Egipt îi pune pe jucători să exploreze o cameră funerară misterioasă în căutare de comori prețioase. În Book of Ra demo poți primi jocuri gratuite sau îți poți crește câștigurile cu opțiunea Gamble. Jocul este animat și are muzică liniștitoare pe fundal pentru a vă menține relaxat și concentrat. Puteți juca confortabil jocul Book of Ra online pe desktop, tabletă sau direct în aplicația casinoului pe mobil. Atmosfera online este mai relaxată în comparație cu aparatele de slot de la cazinouri.

Book of Ra deluxe oferă multă distracție și aventură online și, desigur, bonusuri. Book of Ra are multe caracteristici speciale ce aduc premii mari, iar pentru acest lucru jocul este cunoscut în întreaga lume. O combinație câștigătoare este cea de dublaje (Gamble). Decizia de a folosi această funcție sau nu îți aparține. Funcția Gamble din păcăneaua cu speciale Book of Ra îți poate dubla câștigul daca ghicești culoarea unei cărți. Șansele sunt 50:50. Dacă nu vei ghici culoarea corectă a cărții vei pierde tot câștigul.  Combinațiile câștigătoare și regulile simple de joc pot genera ușor câștiguri imense.

Rotiri Gratuite Book of Ra

Câștigă jocuri gratuite în slotul Book of Ra prin aterizarea a 3 simboluri Book pe role în același timp. Acest lucru îți oferă 10 jocuri gratuite și un simbol bonus care se va extinde aleatoriu. Simbolurile reprezentative din Book of Ra deluxe sunt Arheologul, Sarcofagul și Scarabeul. În jocul Book of Ra online funcțiile simbolurilor Scatter și Gamble sunt sunt îndeplinite de simbolul Book of Ra. Vedeta tabelului de plăți este Arheologul. Când realizezi o linie de 5, Arheologul îți va oferi un maxim de 500x pariul tău.

Cartea lui Ra și Sarcofagul îți plătesc fiecare până la 200x valoarea pariului realizat, în timp ce celelalte simboluri oferă până la 10x din pariul tău. Simbolul cărții Ra, responsabil și de Scatter, îți oferă un maxim de 10 rotiri gratuite. Jocul Book of Ra online îți va debloca funcția de extindere a simbolurilor, atunci când prinzi runde gratuite. Simbolul extins se alege înainte ca funcția specială să înceapă.

Câștiguri Book of Ra

Ca să câștigi la slotul de lux Book of Ra trebuie să aliniezi simbolurile identice pe una dintre liniile de câștig. Aceste simboluri trebuie sa fie neîntrerupte și aliniate de la stânga la dreapta. Simbolul book este însă o excepție și poate acorda câștiguri chiar dacă ajunge pe poziții neadiacente și, de asemenea, poate crește șansele de câștig prin înlocuirea cu alte simboluri. Jocul ca la aparate Book of Ra are o rată de profit de 95,10%, fiind o rată de plată foarte mare.

În noul Book of Ra deluxe payout-ul a fost mărit cu aproape un procent, iar numărul liniilor de plată a fost și el mărit, de la 9 la 10 linii. Cele 10 linii de plată îți oferă o experiență unică de gambling. Câștigurile obținute cu ajutorul funcției Scatter vor fi înmulțite cu toate mizele pariate.

Jackpot Book of Ra

Această versiune a Book of Ra gratis vine cu un jackpot progresiv, jocuri și rotiri gratuite. Jocul vine cu bonusuri gratuite și alte posibilități suplimentare de câștig. Scopul final este de a găsi comorile ascunse ale Faraonului. Simbolurile din Book of Ra au fost decorate cu monede de aur și sunt păstrate într-un cufăr de comori ori de câte ori aterizează. Fiecare aterizare îți poate aduce un bonus suplimentar și te apropie de victoria finală. Jocul are o mulțime de bonusuri care îți pot crește șansele de câștig.