Contact Vlad Cazino – Acest cazino e unul dintre cele mai în vogă cazinouri online ale momentului și de aceea ne-am propus în acest articol să-ți punem la dispoziție modalitățile de contact cu serviciul lor de clienți. Cu toate că se numără printre cazinourile online care propun servicii de calitate, problemele pot fi întâmpinate oriunde și oricând, iar de aceea e vital să știi cum să iei legătura cu aceștia într-o astfel de situație mai incomodă, sau chiar și-n cazul în care ai o curiozitate spontană.

 

Contact Vlad Cazino – ce variante ai la dispoziție

 

În cazul în care te confrunți cu o situație ce necesită ajutor din partea celor de la Vlad Cazino, ai două variante prin care-ți poți soluționa situația. Așadar, poți contacta serviciul de asistență clineți al celor de la Vlad Cazino prin intermediul adresei de mail sau celei mai rapide variante, live chat-ul.

 

Live chat

 

Așa cum am specificat deja, cea mai rapidă variantă prin care Vlad Cazino te poate ajuta în legătură cu o problemă sau întrebare e live chat, dar, totodată, e și cea mai simplă. Hai să o luăm pas cu pas.

În primă fază, crează-ți un cont la Vlad Cazino de pe link-ul pe care-l găsești chiar pe starcazino.ro, loghează-te, apoi accesează secțiunea Ajutor din cadrul meniului. Apasă pe acel buton și vei ajunge chiar la centrul de asistență. Acolo vei vedea o listă cu cele mai întâlnite întrebări. În cazul în care ceea ce dorești să rezolvi poate fi soluționat cu ajutorul uneia dintre respectivele întrebări, atunci nu trebuie decât să dai click pe una din ele și răspunsul va fi afișat.

În cazul în care problema ta nu poate fi rezolvată așa de ușor, ai la dispoziție serviciul de live chat.

Dă-i click pe butonul Contactează-ne și apasă pe căsuța pe care scrie Live chat. Se va deschide fereastră de tip pop-up și imediat, vei putea intra în legătură cu un agent, dar nu înainte să completezi numele complet, adresa de mail și descrierea situației pe care o dorești rezolvată. Apasă pe butonul Trimitere și vei intra într-un chat cu un operator.

Am testat și noi serviciul de clienți prin chat live și nu s-a întâmplat ca timpul de așteptare să depășească 2 minute.

Programul live chat-ului este unul destul de bun, între 9 și ora 24.

 

Email

 

Așa cum am spus mai sus, cei care preferă să comunice prin interemediul unei adrese de mail, o pot face fără probleme. Adresa de mail este [email protected] și avantajul acestei metode este faptul că poți atașa și poze sau alte fișiere. Timpul de răspuns este de maxim 6 ore.

 

Contact Vlad Cazino – Concluzii

 

Starcazino se străduiește constant să-ți ofere cele mai bune informații cu privire la cazinourile tale favorite și așa sperăm că am făcut și de data aceasta. Continuă să fii alături de noi și pe mai departe pentru că promitem că suprizele și articolele cu informații ajutătoare vor continua să te bucure.

Totodată, vezi și articolul cu informații generale despre Vlad Cazino. Acolo vei putea găsi tot ce ai nevoie pentru a afla cum îți deschizi un cont la acest cazino online, prin ce modalități poți depune și retrage banii din cont, dar și cel mai important, acolo vei afla toate noutățile în materie de oferte și promoții. Te punem constant la curent cu bonusurile fără depunere, rotiri gratuite, dar și bonusurile de bun venit pe care le foeră Vlad Cazino celor ce se hotărăsc să-și deschidă un cont la ei! Nu uita că tot ce tocmai am specificat este valabil pentru cele mai tari cazinouri de pe piață la acest moment! Star Cazino se dedică să te servească cu ofertele momentului de la cazinourile ce se situează cel mai bine în ceea ce privește popularitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *