Bucură-te de întuneric cu acest joc de groază înfricoșător de la Red Rake Gaming. „Million Dracula” este o lansare proaspătă din iulie 2020, cu 6 role și 10 rânduri. Există teoretic până la un milion de moduri de a câștiga, de unde și numele jocului, cu mai multe role dezvăluite după fiecare câștig.

Balansul jucătorului și tabelul de plăți se găsesc în stânga rolelor. În dreapta sunt butoanele pentru suma câștigată, ajustarea pariului, modul de autospin și butoanele pentru efectuarea unui spin. Sub role, jucătorii vor găsi un comutator pentru sunet și confirmarea balanței, pariului și sumelor câștigate. Liniile de plată sunt marcate pe role pentru a ilustra la ce nivel te afli pe măsură ce se dezvăluie mai multe role.

La început, vor fi vizibile doar trei rânduri inferioare după fiecare spin. Cu orice câștig, un nou rând va fi dezvăluit. Dacă jucătorul obține linii de plată noi cu simboluri care au câștigat anterior, atunci rândurile superioare vor continua să fie dezvăluite, unul câte unul.

Există 10 simboluri de bază în joc. O creatură cu coarne din piatră, liliac, sicriu, lumânare albă, lumânare mov și candelabru, plus simboluri cu valoare mai mică J, Q, K și A. Cupa este simbolul bonus capabil să declanșeze funcția de rotiri gratuite. Dracula este simbolul wild și poate înlocui toate simbolurile cu excepția simbolului bonus.

Tematica, Grafica și Coloana Sonoră Million Dracula

Acesta este un joc cu tematică de Halloween bazat pe personajul central din romanul lui Bram Stoker din 1897 cu același nume. Această groază gotică povestește despre Contele Dracula, un vampir care sugrumă sânge și a pus practic baza pentru filmele și cărțile cu vampiri de atunci încoace.

Acest slot are o estetică foarte întunecată. Este conceput să pară ca o închisoare, astfel că fundalul este din cărămizi gri, iar rolele însele sunt grătare metalice. Are o atmosferă misterioasă și rece, așa cum era intenționat, dar face și mai dificil să vezi cu adevărat ce este în joc.

În timpul jocului, se aud sunete liniștite și înfricoșătoare, cu efecte sonore suplimentare pentru rotirea rolelor și câștiguri. Făcliile de fulger și șoarecii care se strecoară și strigătele de groază din filme creează iluzia spaimelor de noapte. Este destul de atmosferic și ușor de a te implica în joc, dar avem senzația că este puțin sumbru și neclar pentru unii jucători, cel puțin la început. Dar nu te lăsa intimidat de întuneric, pentru că ai multe de jucat.

RTP și Volatilitate în Million Dracula

RTP-ul este de 95,3%, ceea ce este puțin dezamăgitor, deoarece ne-am fi așteptat la o medie de 96% în cazul sloturilor cu astfel de tematică. De asemenea, este o ofertă cu volatilitate medie spre mare, deci sunt șanse mai mari de câștiguri mai mari, dar mai puțin regulate în timpul jocului. Conform dezvoltatorului, premiul maxim obținut de jucători într-o simulare a 2.000 de milioane de jocuri a fost doar de 3.457 de ori miza.

Cum se Joacă Million Dracula

  1. Pur și simplu alege-ți miza folosind butoanele -/+.
  2. Liniile de plată nu pot fi ajustate, așa că după ce miza este selectată, apasă pe butonul „spin” pentru a juca.
  3. Autospin este, de asemenea, disponibil dacă este necesar.

Pariuri și Câștiguri

Miza minimă este de 0,20, ceea ce este potrivit pentru jocurile relaxante. Miza maximă este de 25,00, ceea ce ar putea aduce câștiguri rezonabile pentru jucătorii cu buget mai mare.

Câștigul maxim pe un singur spin este de 10.000 de ori miza totală.

Caracteristici Bonus în Million Dracula

Acest slot are doar o funcție bonus de rotiri gratuite, dar are o nuanță specială.

Rotiri Gratuite – Obține 3, 4 sau 5+ simboluri bonus pentru a declanșa 8, 12 și 16 rotiri gratuite, respectiv.

În această rundă vor fi dezvăluite inițial 4 rânduri. Rânduri noi vor fi dezvăluite după fiecare câștig, câte două odată. Funcția va fi jucată pe role speciale, fără simboluri bonus.