Joacă Aviator Superbet online gratis

Inspirat de alte cazinouri din Europa, Aviator Superbet a devenit un joc foarte cunoscut la câteva zile de la lansare. Ajuns în topul preferințelor datorită unui concept inedit, Superbet Aviator se diferențiază de alte jocuri online de cazino, având chiar elemente asemănătoare cu pariurile sportive. Obiectivul tău? Încasează câștigurile înainte ca avionul să decoleze!

Despre Aviator Superbet

Superbet Aviator este slotul de top al cazinoului Superbet și a fost lansat de către producătorul de jocuri online Spribe în anul 2021. Jocul Aviator Superbet are o grafică aparte.  Se deosebește de celelalte sloturi prin faptul că aici nu găsim deloc liniile cu care eram obișnuiți. Ecranul este simplu, fără prea multe elemente grafice, negru cu roșu și este ușor de urmărit. Jocul Super Bet Aviator vine cu o muzică de fundal liniștitoare și calmă ceea ce ajută jucătorii să se concentreze mai bine. Super Bet Aviator îți dă șansa de a-ți alege singur ce sume câștigi pentru că ai opțiunea să îți retragi câștigurile oricând vrei.

Cum te joci la Superbet Aviator gratis

Fiind diferit de alte sloturi, modalitatea de joc este și ea alta. Ce trebuie tu să faci este să plasezi un pariu și apoi să urmărești avionul. Câștigul este direct proporțional cu urcarea avionului. La începutul jocului cota este 1.00, iar aceasta crește în funcție de cât timp rămâne avionul în aer și poate ajunge până la 10.000. Avionul începe să ruleze atunci când pariurile sunt închise.

În timpul jocului Aviator Superbet poți încerca mai multe strategii cunoscute, precum Strategia Martingale (care presupune dublarea mizei de fiecare dată pentru următorul pariu), Strategia Aviator Easy Money (pariezi pe cote mici), Fibonacci sau Pariuri Simultane. Timpul de așteptare dintre runde este unul scurt, de 5-6 secunde și ai posibilitatea de a paria dublu. O notificare sonoră te va atenționa în momentul în care decolează avionul. Dacă până în acel moment nu ai încasat câștigul, pariul este pierdut.

Funcții speciale Aviator Superbet

Datorită faptului că este un joc simplu și distractiv, Aviator Superbet se bucură de popularitate în rândul jucătorilor de sloturi online. Funcțiile jocului Super Ploaie Aviator Superbet sunt simple. În Panoul de Pariere vei găsi Butonul Pariu pe care îl apeși pentru a miza în Super Bet Aviator înainte de începerea rundei. Butonul Pariu se va transforma în Butonul Încasare după plasarea pariului. În jocul Aviator Superbet ai opțiunea de a adăuga un panou de pariere suplimentar prin Butonul +. Totodată poți opta pentru un joc automat, iar prin Butonul Joc Automat poți selecta 1, 2, 4 sau 10 runde și poți seta când să se oprească jocul Aviator Superbet în funcție de suma pariului.

Cazinouri online unde poti juca Aviator Superbet cu bani reali

Bucurându-se de un real succes, jocul Super Bet Aviator a fost preluat de multe cazinouri din România. Te poți bucura de originalitatea jocului Superbet Aviator direct de pe site-ul Superbet, sau din aplicațiile de mobil Android și iOS Superbet Games. Super Ploaie Aviator Superbet este unul dintre jocurile alese de jucătorii împătimiți.  Se află în tendințe cu un motiv: câștigurile sunt pe măsură! Recomandat este să joci mize mici de început, până te familiarizezi cu modul de joc din Super Bet Aviator.

Aviator Superbet online – caracteristici generale

Jocul este unul interactiv. Poți discuta cu ceilalți jucători în chat-ul special creat și poți de asemenea să vezi câștigurile celorlalți. Super Bet Aviator este bazat pe sistemul de joc Provably Fair. Acest sistem garantează rezultate corecte 100%. Rezultatul final se generează cu ajutorul operatorului și primii 3 jucători care pariază, astfel rezultatul nu poate fi manipulat. Sistemul Provably Fair prin generatorul de numere  stabilește coeficientul la care decolează avionul, înainte de începerea fiecărei runde.

Miza pornește de la 1x și crește din ce în ce mai mult, pe măsură ce avionul zboară. Câștigul se calculează prin înmulțirea dintre miza jucată și multiplicatorul la care se încasează. Pe lângă opțiunea de Chat Live, poți să vezi și statisticileîn secțiunea Statistici SuperFolositoare, unde poți să vezi clasamentele zilnice sau lunare. Fiind un joc fluent, te poți folosi ușor de strategii precum Fibonacci sau Martingale.

Un lucru interesant este faptul că poți să vezi în timp real câștigurile celorlalți jucători dar și istoricul cotelor din rundele anterioare, astfel încât îți poți face o idee la mizele pe care trebuie să le plasezi. În jocul Superbet Aviator ai opțiunea de a vedea cele mai mari câștiguri din toate timpurile în secțiunea Hall of Fame unde, doar cu puțin noroc, poți ajunge și tu!

Câștiguri Super Ploaie Aviator Superbet

Slotul Super Ploaie Aviator Superbet este ofertant, oferă jucătorilor câștiguri mari. Toate câștigurile sunt influențate de mișcările tale și ai șanse mari să crești profiturile dacă ești atent când decolează avionul. Dacă reușești să încasezi înainte ca avionul să decoleze, bucură-te de câștiguri. Dacă nu, ia-o de la capăt și încearcă-ți încă o dată norocul. Aviator Superbet se bucură de o rată de profit mare, mai exact de 97%.

Jackpot Super Bet Aviator

Aviator Superbet nu are un Jackpot prestabilit. Totul ține de noroc dar și de atenția ta. În jocul Super Ploaie Aviator Superbet trebuie să fii sigur de un lucru, nu ai timp să te plictisești. Cu cât ești mai concentrat și mai atent, cu atât șansele tale sunt mai mari. Trebuie să joci responsabil și nu uita că norocul face diferența!