Salut! Ești în căutarea a ceva ce te va face să te simți special în cadrul unui cazino online? Ceva ce te face să ieși din mulțime? Noi am decis să-ți arătăm drumul spre unul din cele mai tari programe de loialitate de pe piață! Este oferit de nimeni alta decât Superbet, agenția de pariuri ce a adunat laolaltă poate cei mai mulți jucători până în momentul de față. Așadar, fii pregătit să afli toate detaliile despre Superbet Club pentru că ne-am străduit să adunăm aici toate informațiile despre acest super program VIP.

 

 

Ce reprezintă Superbet Club?

 

Este clubul clienților fideli de la Superbet care aduce o mulțime de beneficii, dar nu doar niște avantaje oarecare, pentru că, altfel, ce ar mai fi așa de special, nu-i așa? E vorba de anumite bonusuri exclusive de care poți beneficia, totdată, mult mai frecvent față de cele generale de care poate avea parte orice jucător înregistrat pe superbet.ro.

Asta nu e tot! Pe lângă aceste bonusuri, cei înscriși în Superbet Club mai au parte și de multe alte beneficii la plasarea pariurilor. E un loc special în care orice jucător se poate simți cu adevărat special. Tocmai de aceea, doar o anumită parte a jucătorilor au acces. Despre cum vei putea și tu să faci parte din acest program vei afla în cele ce urmează.

 

Cum poți beneficia de Superbet Club?

 

Pentru a te alătura membrilor din Superbet Club e nevoie să deții un card de membru. Acesta poate fi obținut prin simpla ta prezență în orice agenție Superbet, asta evident, după ce ți-ai deschis în prealabil un cont online pe superbet.ro.

Nu uita de bonsuurile de bun venit de care poți avea parte la deschiderea contului, înainte de a te gândi la toate beneficiile pe care ți le poate aduce Superbet Club.

Eliberarea cardului de fidelitate Superbet este un proces rapid și simplu, iar odată ce ai obținut acest card, vei fi oficial membru al clubului de jucători Superbet. Deci, care sunt pașii?

Pentru a te bucura de avantajele pe care le oferă clubul VIP Superbet, trebuie să furnizezi CNP-ul și numele tău complet.

După asta, vei primi două mesaje pe numărul de telefon cu care te-ai înregistrat. La unul trebuie să răspunzi cu „START” pentru a începe să fii constant înștiințat cu privire la toate ofertele și bonusurile din cadrul programului de loialitate.

 

În cazul în care dorești să te oprești din a primi notificări, trimite un mesaj cu „STOP” la același număr de la care ai primit primul mesaj.

Cel de-al doilea mesaj pe care-l vei primi va fi în legătură cu termenii și condițiile clubului, cu care dacă ești de acord, va trebui să răspunzi cu “DA”.

După ce datele tale vor fi validate, vei primi cardul pe care îl poți utiliza imediat. Însă, trebuie să ții cont că este important să actualizezi datele ori de câte ori acestea suferă o modificare. Astfel, va trebui să mergi la orice agenție fizică, să prezinți cardul pentru clubul VIP Superbet și să furnizezi noile tale date.

Asta este întreaga procedura de accedere în Superbet Club. Totul e foarte simplu și rapid. Mai departe vom continua prin a-ți comunica detaliat principalele avantaje pe care ți le aduce acest grozav program de loialitate al celor de la Superbet.

 

 

Beneficiile și premiile din Superbet Club

 

Așa cum am menționat și-n introducerea articolului, Superbet Club este locul unde jucătorii fideli sunt răsplătiți cu diferite bonusuri periodice, dar și cu premii, în funcție de perioada din an. Apropo de premii, acestea sunt variate și pot include pariuri gratuite, bonusuri în bani și multe alte surprize care îți vor face experiența de joc mult mai plăcută.

În primul rând, la activarea cardului de fidelitate, vei primi un bonus de 25 lei. În al doilea rând, un beneficiu foarte tare este cardul fizic pe care-l poți folosi în locul buletinului atunci când dorești să efectuezi o depunere sau o retragere la agențiile offline.

Mergem mai departe și ne referim acum la pariurile gratuite. Acestea pot fi obținute prin scanarea unui bilet activ cu o anumită valoare și o cotă minimă, dar care la care să nu se fi folosit funcția cash-out. Pentru a beneficia de această recompensă, aceste bilete pot fi scanate din secțiunea “Bilete”.

De asemenea, cu ocazia zilei tale de naștere, vei primi un bonus aniversar Superbet, bonus ce poate fi folosit în anumite secțiuni ale agenției pentru o perioadă de 30 de zile. Bonsuurile cash back sunt și ele oferite mebrilor clubului, cu o sumă de 5% din biletele plasate în terminalele SuperTouch și de 1% pentru biletele plasate în agențiile stradale.

Avantajele Superbet Club nu se opresc aici. În cadrul acestuia ai parte și de diverse campanii promoționale exclusiviste pentru membrii săi. Acestea includ recompense diverse și multiple șanse de câștig la premiile puse în joc. De asemenea, membrii clubului Superbet pot beneficia și de coduri promoționale, care pot fi găsite în secțiunea Vouchere. Acestea oferă posibilitatea de a plasa pariuri gratuite în agențiile Superbet.

În încheierea listei de beneficii am lăsat beneficiile pe care Superbet Club ți le aduce chiar și-n cazul pierderilor. Așadar, ai șansa de a primi înapoi până la 5% din totalul pierderilor nete înregistrate.

 

 

Ce trebuie să mai știi despre Superbet Club?

 

Acum că ți-am explicat totul despre ce este Superbet Club, cum poți să obții un card de membru și ce fel de beneficii îți aduce acest program VIP, te invităm să cunoști și alte aspecte, la fel de importante.

 

 

Superbet Club – Concluzii

 

Bucură-te de oportunitatea extraordinară oferită de Superbet Club și profită de cele mai tari promoții! Această platformă îți aduce și alte beneficii, pe care le-ai putut observa deja în rândurile de mai sus. Nu trebuie decât să revendici cardul într-un mod simplu și rapid, chiar dintr-una dintre agențiile stradale Superbet. Explorează universul Superbet direct prin intermediul Starcazino și vei descoperi o mulțime de motive pentru a-ți deschide un cont. După aceea, vei putea deveni membru în Superbet Club și te vei putea bucura de o experiență de neuitat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *