Strategia scorului par

Dupa cum ii spune si numele, in strategia scorului par va trebui sa plasam pariuri pe faptul ca anumite meciuri se vor incheia cu numar par de goluri, adica: 0, 2, 4, 6, 8, 10 etc.

Teoretic sunt sanse de 50% ca intr-un meci sa se inscrie un numar de goluri par si, bineinteles, tot de 50% ca meciul respectiv sa se incheie cu un numar de goluri impar. Practic insa, in conditiile in care un meci incepe de la 0:0 sunt sanse ceva mai mari sa avem parte la finalul unei partide de un numar par de goluri, categorie in care intra si 0.

Echipele pe care pariem la acest sistem pot fi alese in functie de rezultatele recente. Chiar daca unii mizeaza in cadrul strategiei pe acele echipe care vin dupa serii de rezultate impare, in mod normal ar trebui sa se parieze pe echipele care au deja 2-3 meciuri la rand terminate cu numar par de goluri, si in special cu egaluri. O echipa care are 3 rezultate de egalitate in ultimele 4-5 etape va fi mai predispusa sa termine un nou meci in acelasi mod in urmatoarea perioada.

Sistemul scorului par ar trebui aplicat in acelasi timp cu o strategie precum Martingale, dar doar ca usor modificata. Este nevoie de aceasta modificare deoarece pentru tipul de pariu “numar de goluri par” casele de pariuri ofera cote de 1.90, ori la Martingale pentru a avea rezultate este necesara o cota de cel putin 2.

Poti folosi Martingale modificata crescand miza dupa fiecare pariu pierdut de 2.2x.

Exemplu:

Strategia scorului par este una din cele mai sigure strategii de pariere recomandat de Dracula Cazino, una la care insa mizele cresc destul de brusc (in exemplul nostru a crescut de 10 la 106 RON dupa doar 3 pariuri piedute la rand si gandeste-te ca pot veni si 5-6 pierderi consecutive), dar care pe termen scurt ti-ar putea fi de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *