Strategia Easy Money

Una dintre cele mai folosite strategii de pariere, care poate fi aplicata cel mai simplu, este Strategia Easy Money de la Dracula Cazino. Vezi in acest articol cum iti poate aceasta strategie profit intr-un timp relativ scurt, dar si care este riscul asumat!

Pentru a aplica aceasta strategie de pariere va trebui sa incepi de la o suma de bani x si sa plasezi pariuri pe cote cat mai mici pana ajungi la un anumit target stabilit. In momentul in care ai atins tinta pui profitul deoparte si o iei de la capat.

Un sfat pe care as vrea sa ti-l dau daca ai de gand sa joci Strategia Easy Money este sa imparti banca in mai multe parti egale. Astfel daca la un moment dat vei pierde nu va exista riscul sa ramai cu banca pe 0.

Ai disponibili pentru pariere 500 RON si imparti aceasta suma in 5 parti de cate 100 RON.

Incepi asadar cu 100 RON si-ti propui sa faci 200 RON, adica sa castigi o cota de 2 din mai multe pariuri cu cote mici. Pentru a-mi fi mai simplu voi face calculele luand ca standard pentru fiecare pariu cota 1.10, dar poti juca si cote mai mici sau putin mai mari (indicat ar fi pana la cel mult 1.20).

Ti-ai atins targetul si acum o iei de la capat cu 100 RON.

La prima vedere strategia pare simpla. Sa prinzi 8 cote la rand de 1.10 probabil vei spune ca nu este mare lucru. Dar in practica de fiecare data este mai greu decat in teorie. De aceea va trebui sa analizezi cu atentie chiar si acele pariuri cu cota foarte mica.

Dezavantajele strategiei Easy Money de la Dracula Cazino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *