Strategia D’Alembert

Folosita de foarte multi zeci de ani in special la jocuri de casino, strategia D’Alembert poate fi aplicata chiar si la pariuri. In acest articol va vom explica cum sa folosesti acest sistem de pariere pentru a-ti mari castigurile.

Principiul strategiei D’Alembert

Se porneste de la o miza X si dupa fiecare pariu castigat sau pierdut aceasta miza va fi modificata cu Y unitati (despre ce este vorba mai exact vei vedea in exemplul de mai jos).

Astfel, daca primul pariu este castigat miza urmatorului pariu va fi micsorata cu Y unitati, iar daca pariul va fi pierdut miza va trebui marita cu Y unitati. Aceste modificari au loc dupa fiecare pariu.

De cati bani ai nevoie pentru a juca strategia D’Alembert

Ideal ar fi sa incepi cu o banca in valoare de cel putin 20 de ori mai mare decat miza initiala. In cazul in care miza initiala vrei sa fie de 100 RON, atunci banca ta de start ar trebui sa fie de 2.000 RON. In general strategia da randament maxim daca este jucata pe cote de cel putin 2.

Ai la dispozitie o banca de 2.000 RON si vrei sa folosesti strategia D’Alembert pentru a castiga la pariuri sportive? In acest caz vei incepe cu 100 RON care vor insemna 10u, iar o progresie de 10 pariuri va arata astfel:

Dupa cum se poate observa, castigand doar 5 pariuri din 10 de cota 2 am reusit sa facem un profit de 2.5% din banca initiala de 2.000 RON. In cazul in care mizele pariate ar fi fost fixe atunci terminam seria de 10 pariuri pe 0.

Avantajele strategiei D’Alembert

Dezavantajele strategiei D’Alembert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *